Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miał ktoś operację krzywej przegrody nosa?

Polecane posty

Gość gość
Tak najgorsza rzecz która mnie spotkała chociaż z nosem wszystko ok miałem mase innych powikłań prawie umarłem

Gość gość
23.15 serio? :o Zastanawiam się nad operacją czy warto…

Gość gość
Nie, nie warto. Na NFZ operacja calkowicie spieprzona. Prywatnie pieniadze wyrzucone w bloto, niewiele lepiej.

Gość gość
Mialem. Operacja w wam- ie w Łodzi. Mi pomogła, wcześniej nie mogłem spać oddychajac przez noc. Sama operacja nic nie pamiętam, ale zrobiono mi to dobrze i polecam.

Gość gość
Ja o tym zabiegu myślę. Nos mam bardzo skrzywiony i zaczynam chrapać. Wizualnie nie widać na pierwszy rzut oka (nikt nie patrzy na mnie jak na zdjęcie paszportowe!), ale nie chcę chrapać

Gość gość
10.04 długo czekałeś na WAMie?

Gość gość
zabieg jest pod znieczuleniem całkowitym więc bólu nie czujesz potem jest koszmar ze dwa dni boli a z 3 tyg możesz mieć twarz siną jakby się ktos pobił. drugiego dnia do gojącej się ranki w nosie dochodzi kichanie łaskoczącego cie opatrunku który ci wpychaja po zabiegu a jest to 3 metry cienkiego bandaża. kichasz i kichasz bo ci sie gile zbierają od tego łaskotania. ale jak ten cały koszmar mija, zaczynasz oddychać pełna piersią. ja miałam robiony przerost małżowin znieczulenie miejscowe które wypłynęło z krwią natychmiast, rzezała mnie na żywca krzycąc na mnie że udaję że mnie boli, myślałam że umrę. dziś znów o tym myślę bo nos mi się zatyka jak się położę i jadę na kroplach co nie jes zdrowe ani mądre.

Gość gość
Czyli popsuli Cię tą operacja?

Gość gość
Na wamie czekałem 3 miesiace, po operacji wkładają bandaż do nosa, ale to chwila bólu a później spokój.

Gość gość
14.24 po jakim czasie doszedłeś do siebie? Tak że nie czułeś że coś było robione? Jakie miałeś objawy? Kierował Cię lekarz z poradni z wamu?