Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iWat

Jak poznać małą dziewczynkę z domu dziecka?

Polecane posty

Gość iWat

co sądzicie o małych dziewczynkach z bidula z domu dziecka taka dziewczynka jest samotna ma jedynie wychowawców w bidulu. a do tego brak kasy, chodzi w obdartych ciuchach. nie sądzicie że taka dziewczynka chciałaby trochę bliskości, przyjaźni, miłości? również tej cielesnej. a do tego chciałaby jakieś pieniądze mieć. i tu pojawiam się ja. dobroduszny altruista który mógłby załatwić obie te sprawy za jednym zamachem. dać takiej dziewczynce z bidula opiekę, miłość cielesną, zainteresowanie, ale też jakieś kieszonkowe by nie biedowała. jesteście za? jeśli tak to dajcie pomysły jak to zrealizować. jestem gotów na wszystko. Patryk

Gość gość
///....acha ?!!??

Gość iWat
skoro ja jej pomagam np.finansowo, emocjonalnie to i ona powinna mi pomagac np.osiagnac korzysci seksualne tak działa altruizm

Gość gość
a co konkretnie byś z tą dziewczynką robił?

Gość gość
Już jesteś zgłoszony autorze !!

Gość gość
Bez komentarza. Takich powinno się zamykać.

Gość gość
wszędzie cie pełno ! kopia na kazdym dziale !

Gość iWat
jak coś wam nie pasuje to zapraszam do Lublina i wam zleje mordy

Gość gość
ty jesteś z Warszawy a nie z Lublina.

Gość gość
I nie masz na imię Patryk.

Gość gość
Jestes chlopie zwyklym pedofilem z sadystycznymi zapedami. Uroilo ci sie w glowie ze jesli dasz takiemu biednemu dziecku sztuczne poczucie bezpieczenstwa to bedziesz mogl je zniewolic, wykozystac! Jestes zwykla szmata, ech gdybym tylko mogl cie spotkac..... Zalowalbys ze sie urodzilec padalcu!

Gość gość
Trzeba go namierzyć, on jest niebezpieczny.

Gość iWat
policja nic nie może bo mój ojciec jest wpływowym lekarzem i chleje wódę z komendantem i może mu zapłacić łapówkę nawet

Gość gość
można jej dać lizaka i zaprosić na spacer nad rzekę a tam można się poznać bliżej, ZNACZNIE bliżej, wręcz od środka

Gość gość
KASOWACZ NATYCHMIAST

Gość gość
Ach jakiż to dobry człowiek. To prawdziwy wizjoner z wizją. Wolontariusz, marzyciel, filantrop, działacz społeczne o ogromnych zdolnościo pedoflicznych yy to znaczy pedagogicznych. Geniusz kurwa psychologii. Bohater. No taki Zbyszko z Krzyżakow to przy nim wymieka. To jest normalny jebany autorytet. Dobry człowiek, mqrzyciel, filantrop, pedofil

Gość gość
No to je k***a ideja. Tak powinno sw byc jak se chopu chce to se tak byc ma normalnie. Ja nie o takiw polskie jedne walczyłem se żeby jeden frajer na drugiwgo donosił. To jest despekt i wstyd dla narodu polskjego co kolwiek to znavzy. To mòwiłem JO Janusz. A jo sie znom bo nie nadarmo mowiom na mje Janusz. Bo jestem Janusz. I cos se we qtem musi sebyćnie