Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy samara to samansara?

Polecane posty

Gość gość
Chyba tak,ale naprawdę trudno stwierdzić,być może zbieg okoliczności.

Gość gość
Łeb dam sobie uciąć ze to ona mści sie teraz jak szalona.

Gość gość
Samara to zielona kawa aka Madzia po tym jak zostalo to napisanie samara zniknela przechodzac na topic dla samotnych.

Gość gość
A skąd masz takie informacje?

Gość gość
To jest samansara,109%

Gość gość
zdradzilo samare wel magde pisanie o tym ze ma codziennie seks ze jest wyzwolona i seksowna a inne jej zazdroszcza,tylko placek tak potrafi :D

Gość gość
Codziennie seks?taktycznie można jej zazdrościć.

Gość gość
Wiem ale jednak tu siedzisz i siedzieć będziesz hejtując mnie smiech.gif Latając po całym forum i szukając mnie we wszystkich wpisach smiech.gifsmiech.gif Zacne naprawdę usmiech.gif Chcesz cukierka czy kawalek ciasta? Domowej roboty. Moje nie ze sklepu smiech.gif 8% baterii w telefonie. Nie mam czasu prysznic i życie realne wzywają usta.gif Siedź Pisz Pisz Siedź siedź Pchaj mocno spioch.gifsmiech.gif Takie pchanie też jest dobre Lepsze to niż żadne smiech.gif X Próbka placka aka samary :classic_cool:

Gość gość
Gośćsamara 16.04 A co do tego, z kim sobie używam,z kim się bzykam? Niezaspokojona dewota jesteś? Idź do wikarego,jak Ci pajęczyną nie zarosła,to zrobi Ci takie *****nko, że nogi jeszcze przez tydzień będziesz trzymać do góry. A o mojego męża się nie martw. Nie jestem głupią lochą do zaobrączkowania. Wolę sobie używać na waszych facetach,takich grzeczniutkich, starających się i chętnych młodego, zgrabnego ciała,odskoczni od zaniedbanych, tłustych,gderających żonek a przy tym nie liczących się z kasą, aby mi zaimponować,haha