Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Studio figura!

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny! Planuje założyć w swoim miejsce Studio Figura-podajcie mi jakieś wskazówki,jeśli możecie opiszcie jak ta procedura wyglada i jak to wyglada pieniężnie oraz jak to jest ze sprzętami,czy kupujemy na własna rękę czy oni udostępniają :)

Gość Joanna

Nie polecam, obiecują zysk na czysto 10,20,30,100tys! A w rzeczywistości jest to 2-5 w dobrym miesiącu. Nie mówią o faktycznych kosztach działalności, kosztach wynagrodzeń, wynajmu, prądu itp. Chodzi o to żeby sprzedać swoje sprzęty, a potem już martw się sama. Taka jest rzeczywistość. Ten interes jest w stanie się udać pod warunkiem: masz zaplecze finansowe na duża inwestycje rzędu 200-250tys, bo za fitnesie się nie zarabia tylko na zabiegach estetycznych (do których maszyny kosztują kilkadziesiąt tysięcy) na duże inwestycje w reklamę, pracujesz sama przez 12 godzin,  a resztę zatrudniasz na czarno lub szaro( studentki, stażystki) i przede wszystkim masz własny lokal. Wtedy zyski znacznie znacznie większe są możliwe. Ps. Mam nadzieję, że mnie nie znajdą po IP i nie wytoczą mi sprawy za zniesławienie. Bo tak są uciszane wszystkie nieprawomyślne zdania.