Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odstawienie pigułek anty po 11 latach...

Polecane posty

Gość gość

Któraś z Was przechodziła coś podobnego? Jak się czułyście i jak długo to trwało? Ja po półtora tygodnia czuję się fatalnie. Jestem ciągle zmęczona, szybko się męczę fizycznie, nie mogę się skupić, boli mnie głowa, a jak się położę, to nie mogę spać. Mam bardzo obniżony nastrój, pewnie przez to wszystko. Do tego mam milion jakichś takich malutkich pryszczy... Jeszcze poza tym, miałam już jakieś dziwne różowe plamienie. Mam ochotę biegusiem lecieć z powrotem po pigułki, no ale może to wszystko nie potrwa długo?

Gość gość
Organizm musi na nowo ustabilizować układ hormonalny i nerwowy. Ile to potrwa i z jakimi objawami rozchwiania, to kwestia indywidualna. Odżywiaj się prawidłowo, nie przemęczaj, nie stresuj i wysypiaj. I bądź cierpliwa.

Gość gość
to kara Boża za stosowanie antykoncepcji

Gość gość
12:44 bardzo Ci dziękuję za jedyną sensowną odpowiedź! ;* Najgorsze jest to, że to wszystko się właśnie zbiega z dość intensywnym okresem w moim życiu: dość poważne zmiany zawodowe, wyjazdy itp. i ciężko mi robić to, o czym piszesz, no ale chociaż dziś spróbuję trochę zwolnić i zadbać o siebie przed kolejnym ciężkim tygodniem :)