Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy lubicie nagość?

Polecane posty

Gość gość

Od około 3 lat uwielbiam nagość czy to w domu czy na plaży czy też w saunie. Moja mama wraz z jej partnerem należą do Naturystów którzy regularnie od 6 lat uczęszczają to Term z saunami gdzie obowiązuje tak zwana Strefa bez tekstylna czyli Strefa nagości. Pierwszy raz zabrali mnie kiedy miałam 17 lat no prawie 17cie. Przyznam że na początku byłam trochę oszołomiona tym że wiele osób par singli czy singielek mogą wspólnie siedzieć nago czy to w saunie basenie czy jakuzzi. Lecz z biegiem czasu widząc że uczestnicy nie zwracają uwagi na czyjąś czy moją nagość Tylko poprawnie korzystają z sauny polubiłam saunowanie nago. Jest też druga zaleta korzystania z sauny a mianowicie zahartowanie organizmu i pozbycie się toksyn. Teraz nie wyobrażam sobie by sapać w ubraniu czy opalania się w stroju kąpielowym!! W naszym domu nagość to normalność chociaż może komuś wydać się to dziwne czy nie przyzwoite. Ciekawa jestem opinni innych??!! Czy są tu takie osoby które mają podobne podejście do nagości??!

Gość gość
W saunie ogólnie bywa się nago przynajmniej powinno się bywać. No może nie tyle całkiem nago tylko całym ciałem na ręczniku łącznie z stopami! Sami też korzystamy z saun gdzie taka strefa obowiązuje. więc dla nasz to normalność, Lecz pamiętać trzeba że wielu osobą przeszkadza taka nagość. Wiele osób też nie rozumie takiej strefy!!! Myślom że jaj strefa nagości to w takich miejscach jak sauna uprawia się sex grupowy czy orgie!!

Gość gość
Autorko postu!! Jeśli dobrze rozumie to w waszym domu też chodzicie nago??!! Mam na myśli czy nie wstydzisz się partnera swojej matki??! W saunie to rozumie że jeśli taka strefa obowiązuje to trzeba ją przestrzegać ale w domu to chyba co innego??!!

Gość gość
A czego miała bym się wstydzić?? Lubię nagość i znakomicie się z nią czuję. W weekendy nago jemy śniadania przy stole Nago opalamy się na balkonie. Nawet znajomi mamy czasem przyjadą nago się opalać. Ani ja się nie wstydzę partnera mamy ani on mnie.

Gość gość
Czasem wspólnie z partnerem mamy opalamy się nago. On mnie nasmaruje plecy olejkiem Ja jemu jest to dla mnie normalne. Czasem nawet przytulę się do niego bo jak każda samotna kobieta potrzebuje trochę męskiego ciepła!! Jeśli myślicie że z nim sypiam to jesteście w błędzie. Zarówno On jak i ja potrafimy panować nad emocjami i szanujemy siebie wzajemnie.

Gość gość
W naszym Kraju jest trochę miejsc gdzie swobodnie można opalać się nago! Nagość nie jest nam obca gdyż jesteśmy zwolennikami nagości czy to na plaży czy też w saunach. Nagi znaczy wolny n dla mas!!

Gość gość
Autor to facet ekschibocjonista z marzeniami

Gość gruby troll
Ja też lubię chodzić nago, tylko nie rozumiem, dlaczego jak się rozbiorę to od razu widzę tyle pawiów dookoła?

Gość gość
Może dlatego że nagość zawsze wzbudzała ciekawość u Nowiciuszy którzy po raz pierwszy spotkali się z nagością!! Czy to na plaży czy też w saunie.