Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki kupic wózek spacerowy doradzcie

Polecane posty

Gość gość
Lionelo sciemnia w opisach, wozek ladny ale opis to sciema. Trzy mc szukalam wozka idealnego. Ten w opisie taki byl. Quatro mini -porazka- ciezki , nie! Nie ciezki! Nie da sie go podbic pod kraweznik- dostalam. Espiro Activ - czekam na przesylke, mam nadzieje ze to bedzie to.

Gość gość
Podbijam. Potrzebuje wózek dla dziecka które śpi tylko na brzuchu, więc szukam wózka szerokiego, całkowicie na płasko rozkładanego, nie kubełkowy i nie za miliony monet. Widziałam już valco baby snap4, espiro Sonic, easy go, zastanawiam się nad cybex Agis M air 4

Gość gość
Polecam wózki cybexa. Solidne, nic sie złego z moim nie działo. Mój wózek kupiłam kilka lat temu w salonie w stolicy przy solidarności, nawet rabat dostałam :D

Gość LadyMaya
Ja na szczęście od razu kupiłam wózek 3w1 z anexa. Bardzo wygodny i łatwy w obsłudze. Dobrze się prowadzi a całość fajnie wygląda. Później dopiero gdy mała podrośnie to pewnie przerzucimy sie na zwykłą parasolkę;)

Gość gość
Drogie Mamy, Wasze rady są bezcenne, co kilka głów to nie jedna... bardzo dziękuję... Zapraszam, jeżeli macie w swoich szafach i szafkach wspaniałe rzeczy które świetnie sprawdziły się Waszym przypadku lub w przypadku waszych dzieci , a są w doskonałym stanie (jak to przy maluchach zwykle bywa - moc ciuszków z których dzieci wyrastają zanim zdąży wyschnąć pranie usmiech.gif lub przetestowane akcesoria) oddajcie lub odsprzedajcie innym mamom... polecam portal www.mofree.pl darmowe ogłoszenia - mają doskonałej jakości zdjęcia, od razu widać czy wystawiona rzecz jest w dobrym stanie czy ktoś oferuje nam zamiast "paczki ciuszków," paczkę - ścierek do podłogi bo ubranka są tak zniszczone i poplamione, że raczej do niczego innego się nie nadają... portal jest nowy więc ogłoszenie nie ląduje na 124 stronie gdzie już nikt nie zagląda, tylko jest widoczne... ja pozbyłam się w ten sposób zbędnych już rzeczy np. wózek 3 w 1 i mam pieniążki na to co aktualnie jest mi potrzebne... mała rośnie, a ja na szczęście zaczynam chudnąć :-) naprawdę polecam