Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauroczenie kims kogo ledwo znam.

Polecane posty

Gość gość

Hej,problem wyda siesmieszny, ale wpadl mi w oko ktos, kogo ledwo znam. Na mysl o tej osobie mam motylki w brzuchu. Wydaje mi sie jednak, ze ta osoba sie z kims spotyka wiec raczej nie ma szans, ze cos z tego bedzie. Ta osoba siedzi mi jednak w glowie. Jak zapomniec? Dzieki z gory za porady.

Gość gość
zazdroszczę, nie poddawaj się tak od razu, najpierw postaraj się go poznać, a potem się zobaczy, powodzenia

Gość gość
A czego mi zazdroscisz? Nie ma czego. :p To tylko nieodwazjemnione zauroczenie. Ciesz sie, jesli tak nie masz. :)

Gość gość
zazdroszczę motyli w brzuchu :) nie wiesz jeszcze czy nieodwzajemniona, nie znasz go

Gość gość
Hihi, acha motylami w brzuchu chetnie podziele, a nawet oddam wszyszkie i bede miala spokoj :p

Gość zyczłiwy ktoś3
szczesciu trzeba pomóc... dowiedz sie czy kogos ma... fejsbuki sruki...wspolni znajomi itp.popytaj,pochodz za nim tam gdzie on. a jesli MA kogos... to wypacz to zauroczenie....mysl cieplo o jego zonie o 5 tce jego dzieci...o tym ze to cham,bije zone,okrada ksiezy,nie myje nóg... jest gejem...itp.alkoholikiem. jest wiele sposobow by zabic motylki ;D

Gość gość
Jeszcze jest singlem z tego co wiem, wiec pomysl z zona odpada, ale sposob na ,,geja" mi sie podoba, wybrobuje. Dzieki :)

Gość gość
Ps. Mysle, ze jesli jest mi pisany, moze ,, wpadniemy" jeszcze na siebie. Jesli nie, pewnie znajdzie sie ktos inny. Tobie tez tego zycze, bys wpadla/l na kogos do kogo poczujesz motylki;)

Gość gość
Sluchaj, ja poznalam chlopaka, ba.. ja nawet imienia jego nie znalam a poczulam cos tak dziwnego w zoladku, ze bylam przekonana ze to moj przyszly maz.. minela chwila i jesteśmy malzenstwem juz od 15 lat :) takze istnieje milosc teraz i juz :)

Gość gość
Gratuluje <3 <3 <3 stazu i szczescia. :)

Gość gość
Co to za sposób na geja bo żem nie znam.

Gość gość
Wyobrazic sobie, ze jest gejem, by zauroczenie przeszlo.