Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dochodzę w 20sekund

Polecane posty

Gość gość

Siema. Mam problem mam 16 lat(chłopak) i dochodzę w 20 sekund góra 30 nie mam mocnego podniecenia ale cóż, są jakieś może ćwiczenia. Proszę o poradę ....

Gość gość
To całkiem normalne w tym wieku, też tak miałem, obsesja na punkcie seksu i nieustanna masturbacja. Nie przejmuj się, z wiekiem się wyrobisz, ja też byłem pewien, że nie ma dla mnie szans. Teraz mogę spokojnie ****ać i ****ać :)

Gość Tarlon
Norma w tym wieku. Nie Ty jeden masz ten problem. Powinno minąć z wiekiem (w wieku lat 30tu erekcja sie stabilizuje). Wielu mężczyzn w młodym wieku ma właśnie takie problemy z przedwczesną erekcją. Co pomaga: ćwiczenia polegające na masturbacji przed seksem prezerwatywy na członka (bardziej uciskają oraz mają w sobie substancje które lekko znieczulają - ryzyko jest tutaj w mozliwości przerwania erekcji) chusteczki orgasm control albo spray Czy problem pojawia się u Ciebie w gumie?

Gość fasjon
Sam właśnie czekam na te chusteczki (zamówiłem w piątek). Zastanawiałem się nad tabletkami orgasm control ale postanowiłem, że na razie wypróbuje chusteczki.Swoją drogą czy jakbym chciał jednak przetestować tableteki to nie miałyby na mnie złego wpływu?

Gość tarlon
Nie powinny, mają dobry skład, całkowicie naturalny, tak wiec mogą być stosowane w każdym wieku i bez znaczenia czy masz na przykład problemy z ciśnieniem czy nie (bo na przykład sildenadil nie powinien być brany jak się ma problemy z ciśnieniem). Sam brałem jakiś czas, naprawdę dobre. Jednak aktualnie wystarczy mi spray orgasm control .Z wszystkich środków jest moim zdaniem najbardziej wydajny. Aczkolwiek na początku najlepiej jest wypróbować sobie właśnie chusteczki.

Gość gość
Do gościa z przedwczesna erekcja. Co jest zlego w przedwczesnej erekcji? Chyba dobrze że r..cha od razu twarda palą a nie flakiem. I ciągle nie rozumiem co ma do tego masturbacja. Problem jest w głowie i to co sobie wyobrażamy co nastąpi. A nie to czy ktoś sobie wali

Gość przegość
Nie rozumiem w czym problem. Jak czujesz ze jestes bliso po prostu przestajesz się stymulowac i czas się coraz bardziej wydłuża. W czym więc problem? Przecież nie tryskasz chyba na samą myśl o seksie?