Gość gość Napisano Październik 7, 2018 Hej. Przychodzę do was z pytaniem. Odkupiłam jakiś czas temu bilet na koncert, do Niemiec (kupowany był na Ticketmaster, niemieckim). Im bliżej koncertu, tym bardziej stresuje się, że bilet może być fałszywy. Wszystko wydaje się w porządku, hologram jest, a nawet dwa, wszystko ładnie widać. Z dziewczyną, która bilet mi sprzedała mam w razie czego kontakt przez Facebooka, mam nawet jej adres zamieszkania, sama zapewniała mnie kilka razy, że nie będę miec problemów, ale jestem panikara i mega pesymistka, a to w tej sytuacji nie pomaga. Sprawdziłam wszystko dokładnie i okazało się, że mój bilet nie znaku wodnego (sprawdzałam pod światłem UV). Czy każdy bilet powinien go mieć, czy to zależy od „firmy” w której kupuje bilet? Może ktoś miał do czynienia z was z biletem z Niemieckiego Ticketmaster, lub po prostu jest w stanie rozwiać moje wątpliwości? Do koncertu zostało już bardzo niedużo czasu i naprawdę bardzo bym chciała, żeby wszystko dobrze wyszło. Z góry dziękuje za odpowiedzi <3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach