Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Krecilaby mnie przyjazn z kobietą atrakcyjna kobieta

Polecane posty

Gość gość
Jeżeli nie chcesz związku, zostaje ci tylko samotność i korzystanie z ofert prostytutek. Co ty na to?

Gość gość
zdaje sobie sprawę, że albo miałaby mnie gdzieś albo związku i tego nie rozumiem, czemu takie relacje muszą być w takim poważnym trybie

Gość gość
w tym wątku chodzi o to że niezrozumiała jest dla mnie jest taka desperacja, albo mam cię gdzieś albo przeanalizuje ciebie pod kątem rozrodu i profitów, albo mam cię gdzieś albo wieczne pamietaj kto tu jest

Gość gość
Dlatego, że tak jest skonstruowany świat i ludzka psychika. Ludzie robią to co im się opłaca. Żadna atrakcyjna kobieta nie będzie spotykać się bez zobowiązań z fetyszystą tylko dlatego, żeby bezpłatnie spełniać jego fantazje. Ona musi coś z tego mieć. Najczęściej pieniądze lub partnera-sponsora. Taka kobieta inwestuje w siebie, wydaje na siebie pieniądze, żeby wyglądać atrakcyjnie i spotkać bogatego mężczyznę, który będzie utrzymywał ją i ich potomstwo. Nie ma co się buntować, bo tak już po prostu jest ;)

Gość gość
żeby to chodziło o atrakcyjną to może nawet jej bym zapłacił za spotkanie ale ludzie są tak głupi ze potrafią się tak czepić mocno przeciętnych osób,bo złapali

Gość gość
gość dziś w tym wątku chodzi o to że niezrozumiała jest dla mnie jest taka desperacja, albo mam cię gdzieś albo przeanalizuje ciebie pod kątem rozrodu i profitów, albo mam cię gdzieś albo wieczne pamietaj kto tu jest x wszyscy pragniemy szczęścia...:) https://www.youtube.com/watch?v=2bIn-jurWhM

Gość gość
gość dziś żeby to chodziło o atrakcyjną to może nawet jej bym zapłacił za spotkanie ale ludzie są tak głupi ze potrafią się tak czepić mocno przeciętnych osób,bo złapali x Tutaj też to samo powtórzę wszyscy tak pragniemy szczęścia...:) Tylko dla każdego szczęściem może być coś innego :)

Gość gość
Po prostu musisz przyjąć do wiadomości, że cały świat nie kręci się wokół ciebie. Nikt nie będzie spełniał twoich fantazji i zachcianek jeżeli nie będzie miał z tego żadnych korzyści. Ty tak samo patrzysz na korzyści dla siebie, więc nie musisz się tym frustrować. Jesteś taki sam jak wszyscy inni. Zachowujesz się ta samo a twierdzisz że nie rozumiesz, dlaczego ludzie tak się zachowują. Najpierw spójrz na siebie i swoje postępowanie. Jesteś roszczeniowy wobec ludzi i świata.

Gość gość
ja nic od nikogo nie chcę i nie rozumiem czemu ludzie nawet w takich luźnych relacjach są tak kalkulujący

Gość gość
a czemu ty kalkulujesz, żeby atrakcyjna kobieta tobie swoje stopy udostępniała? Załóż wór pokutny i idź do zakonu umartwiać się zamiast tutaj szukać chętnych. Co za kalkulant fałszywy i zakłamany :D

Gość gość
Powtarzam tobie po raz kolejny i pytam jaki ma mieć interes atrakcyjna kobieta w tym, że tobie stopy udostępni? Nie dość że musi się zrobić na bóstwo, ubrać się, zrobić jakiś make-up, żeby wyglądać atrakcyjnie. Poświęcić swój czas, który mogłaby przeznaczyć na własne przyjemności zamiast na spełnianie zachcianek jakiegoś zboczonego fetyszysty. Na dłuższą metę to nie zda egzaminu. Nie wiem czy jednorazowo którakolwiek atrakcyjna kobieta by się na to w zamian za nic zgodziła, żeby tylko komuś bezinteresownie sprawić przyjemność. Prawdopodobieństwo podobne jak trafienie szóstki w totka :P Ale próbować można... bo Żeby wygrać trzeba grać :P

Gość gość
Pamiętaj tylko że każda taka luźna znajomość to większe ryzyko chorób przenoszonych drogą płciową. Chciałbyś to fundować swojej stałej partnerce w razie gdyby sytuacja wymknęła się spod kontroli? Jeśli tak to jesteś człowiekiem bez litości i sumienia, żeby ją tak narażać.