Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daniel32

Sponsor szuka

Polecane posty

Gość Daniel32

Witam. Mam 32 lata, chociaz moje biuro znajduje sie w moim domu, to wiekszosc roku spedzam za granica jak w Polsce. To moze dlatego od 4 lat jestem rozwodnikiem (bezdzietnym), nigdy nie bylo mnie w domu. Jak juz bylo po wszystkim, zrozumialem ze kasa to nie wszystko, ale bylo juz za puzno. No nie wazne, krotko mowiac szukam bezpruderyjnej kobiety (chetnie studentki ;) ) na spontaniczne sponsorowane spotkania. Istnieje mozliwosc wyjazdow na mazury (tydzien,dwa, a moze tylko weekend?), mam tam mieszkanie, a wakacje na mazurach to poprostu bajka :) Jesli znajdzie sie zainteresowania pani, podaje mail i Pozdrawiam ;) Motorwelt21@freenet.de

Gość gość
"Puźno"? Serio? Skarbie zasponsorować to ty sobie możesz hot doga na stacji Orlen. Żaden mężczyzna na poziomie nie pisze w ten sposób. Skończysz jak ten facio w Teenage Coctail.

Gość Daniel32
Rozumiem ze nie jestes zainteresowana ?

Gość gość
Autor teraz siedzi przed komputerem i czeka az ktoras glupia malolata sie zlapie na haczyk. Ty wiesz ze takimi propozycjami, mozesz zniszczyc zycie innej osobie ? Osobie ktora znajduje sie aktualnie w trudnej sytuacji i chwyta sie brzytwy.

Gość Daniel32
Do gość dziś Ja to widze zupelnie inaczej. Niektore kobiety wybraly taki a nie inny styl zycia, co wiecej wybor byl ten byl swiadomy. Kobiety takie, lubia sex i maja swiadomosc tego ze, mozna utrzymywac sie z tego co sie lubi ;) (ich przeszlosc mnie nie interesuje, nie szukam zony) Wlasnie takiej kobiety szukam.

Gość Daniel32
Ok, z gory zaznaczam ze nie jestem homo, nie jestem nawet bi. I nie szukam niewolnika ani wysportowanego byczka, bo juz pierwsze maile polecialy. Wymieniam sie fotkami tylko z kobietami ;)

Gość gość
Tu nie ma kobiet, baranie

Gość Daniel32
Jesli to prawda, to jest to poprostu zalosne...

Gość Daniel32
Do gość dziś , a jednak sie myliles ;) Niestety szukam czegos innego :( Napisze jeszcze raz, mam 32 lata, szukam kobiety mlodszej, max. w tym samym wieku.