Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja dziewczyna ma 25 lat i była dziewicą do tego czasu

Polecane posty

Gość gość

Zastanawiam się czasem dlaczego. Jest atrakcyjna, bardzo zgrabna, zadbana, elegancka. Mi zawsze tłumaczy, że miała pecha do facetów, a dla niej to było ważne, żeby ten pierwszy był wyjątkowy. Oczywiście cieszę się z tego, ale przyznajcie, że to zastanawiające, że nigdy nawet nie miała ochoty po prostu się z kimś przespać dla przyjemności?

Gość gość
Uciekaj od niej, wcześniej czy później wyjdzie szydło z worka. Zapewnie po ślubie, a wtedy pozostanie mi już tylko zapalić dla Ciebie świeczkę na piedestale straconych braci samców.

Gość gość
Ma niski poped i problemy hormonalne. Chcesz ozieblej baby to powodzenia

Gość gość
Nie, bo jak straciła dziewictwo ze mną to musiałem się z nią kochać po 2-3 razy dziennie, dzień w dzień, miałem już dosyć seksu, tak się jej spodobało :)

Gość gość
Moja też była ładna, zgrabna i była dziewicą. Miała wtedy 20 lat. Miałem szczęście, że gdy ją poznałem, ona była wolna gdyż ładne i zgrabne dziewczyny w takim wieku zwykle są już zajęte od kilku lat.

Gość gość
Prędzej czy później dziewczyny będą chciały spróbować z kimś innym, ciekawość będzie silniejsza.

Gość gość
W moim srodowisku to raczej norma. Koleżanka (25 lat) jeszcze 2 tyg. po slubie była dziewicą bo okres i brak warunków;)) Sporo miało 22-23 lata inne mniej lub więcej. Znajomy męża nie wierzył, że tacy ludzie są w Polsce, bo u nich szesnastolatki szły 'pod nóż'. Zależy kto w jakim towarzystwie się obraca.

Gość gość
Dokładnie jedną kiełbasa się nie naje a i kot przy jednej dziurze..... No właśnie

Gość gość
16.33 No to moja partnerka życiowa jest wyjątkiem. Ona nie ogląda się za innymi facetami mimo, że oni za nią się oglądają ze względu na jej ponad przeciętną urodę.

Gość gość
Tak sobie tłumacz chłopcze...

Gość gość
Ja też dziewica i nie jestem jakaś wybrakowana!

Gość gość
niech każdy robi jak uważa, tyle