Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

On25latek

Odzyskanie kobiety

Polecane posty

Cześć. W skrócie chce odzyskać swoją kobietę , pomyślałem, że poprostu chce zaśpiewać dla niej piosenkę "Zabiorę cię właśnie tam" . Bardzo fajnie ta piosenka wyszła Tomaszowi Karolakowi, dla niezorientowanych i zorientowanych dla przypomnienia, podaje link: https://www.youtube.com/watch?v=76RuYhKSkcM Chciałem zorganizować coś w podobie, pierwsze pytanie czy na was drogie Panie zrobiłoby to wrażenie a druga sprawa czy wiecie może o jakiś firmach które pomogłyby mi to zorganizować? Rzeczy typu gitara, mikrofon, nagłośnienie itp. Pozdrawiam

Gość gość
Wyliż jej jeszcze buty mamejo.

Gość gość
takie coś nie działa na dzisiejsze kobiety , bo dzisiejsze kobiety lubią dostać z liścia oraz przyjąć kut)asa w dupasa z zaskoczenia

Co to znaczy, że chcesz odzyskać kobietę? Coś przeskrobałeś i Cię zostawiła? Nie wiem, czy samo zaśpiewanie piosenki zdoła zmiękczyć jej serce i sprawić, że wybaczy Ci ewentualne wcześniejsze błędy? Wiele zależy też od tego, jakie argumenty trafiają do Twojej byłej partnerki.

Byłem z nią 2 lata, zaczelismy sie nie dogadywac i oboje bylismy uparci, wkoncu zakonczylismy a w gruncie rzeczy ja jestem dobrym wartosciowym facetem a ona dobra wartosciowa kobieta i teraz nie umiemy do siebie wrocic, polatałem chwile za nia ale wiem ze nie moge z siebie robic mieczaka i ja prosic bo jeszcze bardziej ja odepchne od siebie, wiec poprostu chce dac jej troche czasu zeby to przemyslala, moze zatesknila a potem cyk z grubej rury zaskoczyc ja, nie jakims smskiem i pierdzieleniem, tylko mowie cos z grubej rury co ja totalnie zaskoczy, bo wiem ze kobiety lubia byc zaskakiwane i adorowane a to bedzie 2 w 1