Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

John Doe82

Sex, czestotliwosc

Polecane posty

Witam, Poznalem niedawno kobiete, gdy sie kochamy ona nie chce drugiego zblizenia. Tlumaczy to tym, ze musi odpoczac, zregenerowac sie. Czasem sie zdarzy, ze zrobimy to drugi raz a nawet 3ci. W wiekszosci przypadkow konczy sie na pierwszym razie i mowi, ze nie da rady (choc mija pare minut i jakos ja podchodze i po paru chwilach udaje mi sie zblizyc do niej ponownie. Zastanawia mnie, czy to rzeczywiscie tak niektore kobiety maja, ze po pierwszym zblizeniu potrzebuja czasu? Zapytalem dziewczyne czy cos jest nie tak.. Odpowiedziala, ze wszystko jest bardzo dobrze, komplementowala, podczas seksu i po. Ale ja cos nie do konca jestem pewien. Chcialbym, by wypowiedzialy sie w tym temacie glownie kobiety, Bo albo jest tak, ze ona nie potrzebuje tak czesto bliskosci, albo to ja jestem slaby w tym temacie. Lubie sex, moglbym to robic codziennie z osoba na ktorej mi zalezy, do ktorej cos czuje, Ona wlasnie jest taka osoba. Podnieca mnie jej cialo, ogromnie na mnie dziala. Moglbym ja bez przerwy calowac, tulic i jeszcze raz calowac od stop w zwyz.. Zeby bylo jasne!! , nie zalezy mi tylko na sexie, ale jest on dla mnie forma wyrazenia uczuc, bliskosci, dopelnieniem milosci. Prosze o powazne odpowiedzi.

Gość gość
Gdybys uprawiał jakiś seks, to by cię tu nie było, mitomanie :p

Gość gość
gość dziś kolejna teza z duру 😴