Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to prawda że po urodzeniu dziecka dla kobiety sex i Partner idą w odstawkę?

Polecane posty

Gość gość

W artykułach na poważnej w portalach o dzieciach tak piszą

Gość gość
Obydwoje ida w odstawke, dziecko zajmuje 99% mysli i uczuc.To tak jak ktos sie zakocha, rodzice i przyjaciele ida w odstawke, ale potem to slabnie i niejako wraca zainteresowanie tez innymi osobami.tak na fejsie np ktos mial profilowe slubne, potem kazdy z pary mial osobne profilowe z dzieckiem, po kilku latach wrocili do slubnego, bo pierwsza fascynacja noworodkiem minela.A szkoda, bo noworodek nic nie rozumie kto to, tylko jesc i byc na rekach, a starsze dziecko przywiazuje sie uczuciowo do rodzicow

Gość gość
u mnie tak nie było. Partner jest dla mnie tak samo ważny jak dziecko. Do sexu wróciliśmy szybko

Gość gość
Zależy od kobiety

Gość gość
Jeśli naprawdę lubi seks, to z niego nie zrezygnuje. Ale jeśli miała jakieś problemy, że za szybko, że przed ślubem, że za często, to wiadomo czego się spodziewać.

Gość gość
Czy to prawda,ze faceci maja kal zamiast mózgu i jedyne o czym mysla to seks?

Gość gość
Przeważnie tak i rzadko kiedy wraca pozniej do normy.

Gość gość
Jeśli jesteś poniżana oceniana w trakcie współżycia jakie ty masz niedoskonałości to co fajnie by ci było? No raczej nie więc trzeba mieć trochę swojego honoru i szacunku do śiebie jeśli się nie ma tego od męża krótko i na temat

Gość gość
Czyli tylko facet frajer zgadza sie na dziecko?

Gość gość
On sam jest dzieckiem więc niewiem czy to dziecko czy w końcu frajer chyba jedno i dtugie

Gość gość
Jeśli z czegoś się deklaruje a się z tego nie wywiązuje to jest frajer

Gość gość
Jeśli to trwa kilka miesięcy to jest ok, gorzej jak mija rok a kobieta dalej zaniedbana matka polka. Rozpad związku murowany

Gość gość
Jeżeli facet nie chce dziecka to niech powie to przed ślubem (są też kobiety, które nie chcą mieć dzieci), natomiast jeżeli para decyduje się na dziecko to tez wspólnie się nim zajmuje. Oczywiste jest, że wtedy ma się mniej czasu dla znajomych, dla siebie samych i dla siebie nawzajem, ale nie jest tak że nie ma się tego czasu wcale.

Gość Adam Prawilny
To da się pogodzić. Po prostu kobieta znajduje facetowi partnerkę zastępczą do seksu. I to bez ukrywania się. Kobieta która kocha swojego faceta jest szczęśliwa kiedy on jest szczęśliwy.

Gość gość
10:53.A facet znajduje kobiecie partnera zastępczego, który będzie też zajmował się dzieckiem, a w łóżku zapewni orgazm. I to bez ukrywania się. Facet, który kocha swoją kobietę jest szczęśliwy kiedy ona jest szczęśliwa.

Gość gość
Zdecydowana większość kobiet po urodzeniu dziecka traci zainteresowanie seksem na dłuższy czas. Część go w ogóle nie odzyskuje, albo odzyskuje tylko na potrzeby spłodzenia kolejnego potomka.

Gość gość
Dziecko to doskonala wymowka dla wiekszosci kobiet - przeciez jak taka biedne stworzonko boi sie czegos w nocy i spi kolo mamusi, to nie mozna miec seksu. A potem stworzonko przyzwyczaja sie na wiele lat (przedszkolaczek tez sie boi, drzwi od sypialni musza byc otwarte, a mama slucha tylko odglosow z pokoju dziecka - nie tylko podczas choroby czy czegos wyjatkowego, ale codziennie i co noc). A tato ktory probuje przywrocic normalnosc jest wstretny, bez serca, prymitywny - fuj! Moze czasem na szybko dostanie, aby nie poszedl na baby - ale tylko szybko, po cichu i z myslami przy dzieciatku.

Gość gość
Najwazniejszym celem takiego numerku jest oczywiscie splodzenie nastepnego stworzonka, aby usprawiedliwic swoje lenistwo i miganie sie od powrotu to pracy, gdy pierwsze dziecko podrosnie na tyle, aby bylo to mozliwe.

Gość gość
12:59 głupoty wypisujesz. Ja poszłam do pracy zaraz po zakończeniu macierzyńskiego (kiedyś to tylko 20 tygodni), a na drugie dziecko to mnie mąż namawiał.

Gość gość
Może i prawda, ale ja to akurat nie mogłam się doczekać, kiedy mi się skończy połóg i ginekolog da zielone światło na seks! :D

Gość gość
12:53. Moze z zona pogadaj o tym.

Gość gość mąż i ojciec
Mamy 2 dzieci w odstępie 7 lat, obie ciąże były od 3-4 miesiąca zagrożone więc celibat. Niby potem też żona tęskniła żeby wreszcie móc się bzykać, ale tak naprawdę, przez pierwszy rok było rzadko (raz na miesiąc albo nawet dłuższe przerwy) i dopiero gdy dziecko miało jakieś 3 lata, intensywność i jakość pożycia wracały do stanu sprzed ciąży

Gość gość
U nas seks był super do czasu ciąży... Przy pierwszym dziecku praktyczne 3 lata bez seksu, nie licząc jakichś epizodów. A bo zmęczona, a bo źle się czuje, a bo bałagan, a bo jeszcze dziecko się obudzi, a bo nie i już. A mały oczywiście musiał spać z nami. I potem praktyczne do 6 roku życia przychodził do nas do łóżka. Jak chciałem go tego oduczyć, to żona oczywiście, jak ja mogę bla bla. Więc się zdarzało, że coś zaczynaliśmy, a tu nagle młody otwiera drzwi... Nerwicy można było dostać. Teraz jest trochę lepiej ale szału nie ma.

Gość gość
11:05 Takiego jelenia, to niech sama sobie szuka. Życzę sukcesów.

Gość gość
17:26. Przerasta Cie zajmowanie się dzieckiem i zapewnienie orgazmu kobiecie ?- to musisz jakiejś sarenki poszukać, co sama będzie zajmowała się dziećmi i chciała marnego kochanka w łóżku.

Gość gość
Głównie są to przypadki, gdzie życie seksualne kobiety było marne, a seks służył tylko do prokreacji. Normalne, że po urodzeniu dziecka jest okres połogu, a przy karmieniu piersią też jest mniejsze libido i mniejsza ochota na seks (proponuje o tym poczytac), ale im kobiecie lepiej w łóżku tym częściej chce seksu.

Gość gość
17:52 Mnie przerasta? Babo, co ty bredzisz! Moje dzieci już są na studiach. Czy kretyni myślą, że każdy pisze o sobie?

Gość gość
U mnie tak było. Skończyło się rozwodem.

Gość gość
"Mnie przerasta? Babo, co ty bredzisz! Moje dzieci już są na studiach. Czy kretyni myślą, że każdy pisze o sobie?" X Jak uważasz Chłopie, że facet który też zajmuje się dziećmi i zapewnia kobiecie orgazm to jeleń to .....

Gość gość
Czy kretyni myślą, że każdy pisze o sobie? & Niekretyni powinni pisać tylko o sobie, a nie uogólniać, zeby dopasować pod swoje frustracje.