Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Czy to dobrze ,że nie starałem się o nią ?

Polecane posty

Gość gość

Poznałem laskę , zagadałem ja po prostu spodobała mi się , gadaliśmy i po 30 minutach rozmowy powiedziała mi : - że napisała pismo na pracodawce do wyższej instancji skarżąc się na warunki pracy - jej chłopak dostał od jej ojca w nos bo podobno ją uderzył Jeszcze jak z nią rozmawiałem dzwonił do niej jeden koleś a za chwilę drugi ( wyświetlały się imiona na tel a ona je odrzucała ) Później z 4 x się spotkaliśmy , były rozmowy sms-y niby jej zależało , ale w międzyczasie kolega powiedział mi ,że to K**** bo jego i jej matki się znają. Wątpię ,że świadczy jakieś usługi ale wydaje mi się ,że może być łatwa. Mówiła ,że z byłym uprawiała sex podczas jej urodzin po pijaku i to było ich pierwsze zbliżenie . no kurde słyszycie to ? Poza tym narzeka ciągle na matkę , ojca (zostawił ich , była wpadką) , nawet na mojego kolegę co z nią pracuje , czuję ,że na mnie też narzekała bo mówiła ,że między nami jest męska solidarność . Narzeka na ludzi w pracy , że dziwi się,że nie szukają innej pracy itd. Zależało jej bo pisała często , odpisywała w max 2 minuty , teraz kontakt się urwał ,ze względu na mój chłód . Czasem mam wrażenie ,że źle zrobiłem a czasem ,że dobrze. Była chemia nie było pocałunków ani nic takiego.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować