Gość gość Napisano Październik 9, 2018 Poznałem laskę , zagadałem ja po prostu spodobała mi się , gadaliśmy i po 30 minutach rozmowy powiedziała mi : - że napisała pismo na pracodawce do wyższej instancji skarżąc się na warunki pracy - jej chłopak dostał od jej ojca w nos bo podobno ją uderzył Jeszcze jak z nią rozmawiałem dzwonił do niej jeden koleś a za chwilę drugi ( wyświetlały się imiona na tel a ona je odrzucała ) Później z 4 x się spotkaliśmy , były rozmowy sms-y niby jej zależało , ale w międzyczasie kolega powiedział mi ,że to K**** bo jego i jej matki się znają. Wątpię ,że świadczy jakieś usługi ale wydaje mi się ,że może być łatwa. Mówiła ,że z byłym uprawiała sex podczas jej urodzin po pijaku i to było ich pierwsze zbliżenie . no kurde słyszycie to ? Poza tym narzeka ciągle na matkę , ojca (zostawił ich , była wpadką) , nawet na mojego kolegę co z nią pracuje , czuję ,że na mnie też narzekała bo mówiła ,że między nami jest męska solidarność . Narzeka na ludzi w pracy , że dziwi się,że nie szukają innej pracy itd. Zależało jej bo pisała często , odpisywała w max 2 minuty , teraz kontakt się urwał ,ze względu na mój chłód . Czasem mam wrażenie ,że źle zrobiłem a czasem ,że dobrze. Była chemia nie było pocałunków ani nic takiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach