Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Roczek synka pomóżcie

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny , Nigdy nie organizowałam imprezy urodzinowej a więc mam do Was pytanie... zapraszam goscii na godzinę 15;30 planuje podac tort przekąski na zimno i ciepło... nie wiem od czego zacząc... na początku od tortu a następnie powystawiac przekąski na zimno i powiedziec ze sa też na ciepło czy jak ? Bardzo was prosze o odpowiedz :D

Gość gość
Najprościej jest zaprosić gości na 12:00 podać obiad potem tort ciasta i na koniec zimne przekąski.

Gość gość
Chyba logiczne, że zaczynasz od przystawek, potem obiad a na koniec deser, czyli tort?

Gość gość
My daliśmy tort z kawą od razu, później kolacja na ciepło i tyle. Mieli przekąski na stole cały czas

Gość gość
Ja zapraszam gości na urodziny syna na godz. 15-30 lub 16, teraz dodatkowo przed nami również roczek córki, który będzie połączony z urodzinami syna, bo są z tego samego miesiąca . Najpierw podaję kawę, tort, deser, bo goście są po obiedzie. Potem podaję tzw. zimną płytę, a około 18.30 dodatkowo ciepłe danie w ramach kolacji i jest ok.

Gość gość
U mnie było podobnie: o 15 tort i kawa, potem "zimna płyta", pod wieczór danie na ciepło ("kolacja").

Gość gość
U nas roczki robi sie o godz 15 . Podaje sie tort i ciasto a później dania na ciepło i zimno . Na takich imprezach jest duzo dzieci i nikt nie siedzi do pozna .