Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośka ze śląska

nakryci na zdradzie

Polecane posty

Gość gość
He he he To pewnie była niemile zaskoczona widząc jak posuwasz jej sąsiadkę w jej łóżku??!! Hmm A może jej się to nawet spodobało i się dołączyła??!!

Gość gość
Nie dołączyć się nie dołączyła, ale zaskoczona i zła była i to bardzo. Powiem że nawet dobrze się stało że nasz nakryła razem Bardzo był mi na rękę ten jej wyjazd z czekaniem na Kuriera z przesyłką. Gdyż po 3 dniach sama zaproponowała mnie do jej łóżka. Nigdy wcześniej nie miałem szans nawet na pocałunek nie wspominając o seksie.

Gość gość
Jak.moja żona poszła do pracy to poszedłem do sąsiadki i zrobiła mi loda w kuchni. Cudownego. Sper*ę połknęła i wtedy weszła jej córka 15 lat i ta udala że sięga do szafek kuchennej po garnek a ja szybko schowałem ku*asa. Później córką się pytała co robiliśmy i jej wytłumaczył dokładnie. Córką mówiła że spróbuje że starszym kolegom.

Gość gość
He he he Też miałem podobną sytuację!! Będąc z kobieta która córkę miała też 15 lat!! Zastała nas na współżyciu w pokoju gdyż wróciła wcześniej z szkoły ! Pokiwała głową i uśmiechneła się i zawarła drzwi!

Gość gość
Od 21 lat gdy zdradzam jeszcze nie zaliczyłam wpadki

Gość gość
Ku/rwa,ale tu są analfabeci.Jak zdradzac,to jestescie pierwsi,ale z pisaniem po polsku to mało macie wspólnego.Zenada.

Gość gość
Obracałem kumpele w jej domu (mieszkala z mężem - straszna pi...erdoła, choć dobry chłop i jej rodzicami). Wszyscy mieli byc w pracy ale nagle weszła jej matka jak mnie zobaczyła to powiedziała tylko. Ale szmate wychowałam... (ona siedziała na mnie). Poźniej jak robili grilla dla znajomych i spotykaliśmy się większą ekipą to jej matka uśmiechała się tylko pod nosem...a ja miałem troche stresik, że sie wygada. Ale z tego co sie potem dowiedziałem to sobie z mamą wyjaśniły, że zięć kończy w 5 minut i chce raz na 2 tyg.maks....a ona potrzebowała znacznie więcej i dłużej. Mama chyba zrozumiała.

Gość Ania_38
Ciekawy temat świetne opowieści :)

Gość gość
Na szczęście nie przyłapani, ale było już blisko ;)

Gość gość
Ja wpadłam przy teściu

Gość gość
Jak zdradzałaś męża?! Słabo się kryłaś. :(

Gość gość
Mnie mąż przyłapał juz dwa razy

Gość gość
Byłam z kolegą z byłej pracy a nakryl nas moj syn