Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak znalezc mezczyzne majac 30 lat ?

Polecane posty

Gość gość

Moje oczekiwania: nie cham, nie agresor, nie despota nie pijak bez zobowiazan w miare atrakcyjny, zadbany ktoremu zalezy na trwalym zwiazku bez problemow psychicznych wiek powyzej 30

Gość gość
A teraz podaj swoje wady i zalety

Gość gość
bez zobowiazan, ktoremu zalezy na trwalym zwiazku?

Gość gość
opisz swoje zdolności łóżkowe

Gość gość
Co oferujesz w zamian?

Gość gość
Tu siedzą same stare prawiki, więc dobrze trafiłaś. A nie, czekaj.... :D

Gość gość
Czy ktoras z was ma doswiadczenie z mezczyznami i na swoim przykladzie moze powiedziec, gdzie znalazc odpowiedniego mezczyzne bedac w podobnym wieku co ja?

Gość gość
Ja oferuję talerz gorącej zupy raz w tygodniu, wspólne oglądanie serialu w niedziele i wycieczki do sklepów od poniedziałku do piątku.

Gość gość
myślę, że ciężko będzie znaleźć faceta w tym wieku, który ma wszystkie te cechy, bo tacy zwykle są zajęci, są to najczęściej tzw. porządni faceci ( mężowie, ojcowie). Ci którzy w tym wieku są sami zwykle mają jakieś rysy: jeżeli wygląd ok, to np problemy psychiczne albo niechęć do stabilizacji. W tym wieku raczej nie ma samotnych ideałów. Sam jestem facetem.

Gość gość
dziś Gdzie napisalam, ze szukam idealow? Nie, nie szukam. Nie musi byc idealny.

Gość gość
Cechy, jakie podalam, nie wskazuja na ideal. Jesli twierdzisz inaczej to sugerujesz, ze kazdy przecietny polak w tym kraju to cham, agresor despota, niezadbany z zobowiazaniami i problemami psychicznymi szukajacy jedynie przelotnej przygody:O Powaznie?

Gość gość
Ja jestem nieco starsza od Ciebie i powiem że będzie trudno chociaż może się udać. Po pierwsze mężczyźni którzy spełniają te wymagania i są nieco starsi od Ciebie to często już rozwodnicy. Niby straszne ale jeśli facet jest ogarnięty życiowo i alimenty nie zjadają połowy jego pensji to może to być nieraz lepszy wybór niż kawaler. Dwa. Oni też mają swoje wymagania.I tu zależy kogo szukasz. Jeśli szukasz takiego bardziej oganietego, z dobra praca i "bez problemów psychicznych " to on będzie chciał mieć u boku atrakcyjna kobietę. Trzy. Gdzie ich szukać. Wszędzie ale za bardzo nie ukrywać swoich zamiarów. Tzn jasno komunikować że z jednej strony szukasz mężczyzny a nie przyjaciela a z drugiej ze nie jesteś jakąś tam łatwa pierwsza lepsza. Ja znalazłam przez net. Na trzecią randkę zaprosił mnie na urodziny brata do klubu i fajnie się tam bawiliśmy. Pisze o tym bo wydawało mi się że do klubów chodzą tacy co się nie nadają do stałego związku. A mój umie się odnaleźć w każdej sytuacji.

Gość gość
dziś Dziekuje, za twoj post. Moglabys polecic, gdzie mozna poznac przez internet?

Gość prawi 124
wszystko zależy czy jesteś fizycznie atrakcyjna , czy raczej pasztet ,.,. Bo jeśli pasztet, to obawiam sie ze nawet ten despota z problemami psychicznymi nie będzie ciebie chciał https://www.youtube.com/watch?v=xSWY2v1ho2U

Gość gość
Ja znalazłam, ale mój jak go poznałam miał 25 lat, czyli był 10 lat ode mnie młodszy. Wolni sensowni faceci w moim wieku to byli głównie rozwodnicy ze zobowiązaniami. Kawalerowie byli przekonani o własnej niesamowitej wartości i przymiotach, dość nieznośni i nieżyciowi.

Gość prawi 124
druga sprawa jesteś w okolicach 30-tki , a wieć twoja wartość seksualna jest niższa niż 22 latki .,., Barrdzo atrakcyjna 30 latka odpowiada średniej 22 latce Srednia 30 latka jest jak przeciętna 22 latka Jak widzisz .. Masz trudniej od młodszych rywalek ..

Gość gość
W sumie przez Internet można poznać na każdym portalu, ja poznalam przez Badoo, ale caly myk polega na tym aby nie pisac "lubie chodzic po gorach i kawe o poranku" bo to nic nie mowi a wg słów mojego faceta świadczy o tym że kobietą wogole nie wie jak wygląda związek lub nie szuka nikogo na poważnie.

Gość prawi 124
musisz okreslic czy chodzi o stałty zwiazek czy tylko lozko. Dzieci tak/nie

Gość prawi 124
Twoją zaletą jest to , ze nie masz dzieci .. Zaden facet nie chce wychowywać nie swojego potomstwa..

Gość gość
Juz okreslilam, ze szukam mezczyzny do stalego zwiazku. Nie rozumiem tego porownania do 20. Przeciez to oczywiste ze sa mlodsze, nie trzeba tego pisac. Jesli mezczyzna ma 30 i woli 20 to ok spoko. Przeciez nie napisalam, ze szukam rownolatka. Ja szukam takiego mezczyzny, ktory woli 30 stke i nie musi miec koniecznie 30 la, moze miec wiecej. Nigdzie tez nie napisalam, ze zaraz chce miec dzieci skoro mam 30. Skad wy te teorie bierzecie? I nie uwazam tez, ze kazdy jeszcze nie zonaty facet a nadal wolny koniecznie juz dzieci posiada, bo to kolejna bzdura. Szukam normalnego mezczyzny ktory jest sam, nie ma zony i dzieci, spelnia moje oczekiwania i chce sie jeszcze ustatkowac. Na Badoo takiego znajde?

Gość gość
Polecacie jeszcze cos innego, sprawdzonego ? W sumie nie musi byc to tylko internet, ale jak kobiecie 30letniej poznac mezczyzne w realu? Wypada mi podrywac mezczyzn na ulicy? jak to robic, gdzie?

Gość gość
15:24: niby nie ma w tym nic dziwnego, że takiego szukasz, ale nie do końca. Faceci po 30 najczęściej są pozajmowani, a ci którzy nie są albo skaczą z kwiatka na kwiatek albo są życiowymi niedorajdami. Tak to niestety wygląda. Sama masz jakieś doświadczenie z facetami, byłaś z kimś dłużej?

Gość gość
na ulicy bym nie radził. Najczęściej udaje się przez wspólnych znajomych, rodzinę znajomych, znajomych rodziny. Na ulicy to naprawdę nie jest dobry pomysł, podobnie jak w barach klubach, bo tam faceci myślą raczej o jednym.

Gość prawi 124
w skrócie Kawaler po 30-tce = najczęsciej egocentryk rozwodnik = despota , który znęcał sie psychicznie nad rodziną , dziećmi i żoną albo zdradzał z kolezankami w delegacji Ja Jestem kawalerem po 30-tce .. Zatem należe do pierwszej grupy .. Nie jestem agresywny , alkohol piłem ostatnio 3 lata temu , ale nie nadaje sie na ojca , nie mam pracy od wielu lat . Swoje życie podporządkowuje i planuje pod to własnie temu że zawsze będę sam ..

Gość gość
prawi: czyli wszystko się u ciebie zgadza, że kawaler po 30 to egocentryk. Gdybyś zauważył pytanie w temacie jest jak znaleźć mężczyznę mając 30 lat, a Ty piszesz o swoim życiu.

Gość prawi 124
Ja bym na twoim miejscu szukał wśród rozwodników .. Chociaż, jak zapewne się domyślasz rozwodnik może być zaradnym tyranem natomiast kawaler w tym wieku to najczęsciej ma gołebie serce , nigdy by nie podniósł ręki na żone czy dziecko jednak jest życiowo nieogarnięty .. Być może nawet nie potrafi gotować Ja gotować nie potrafię ..Chociaż wiadomo ze piorę sobie skarpertki czy bieliznę sam , zmywam garnki ..,sniadanie i kolacje tez sam sobie zawsze przygotowuje .. Ale , obiad zupa to mama mi robi .,,. Czy sie to zmieni ? Nie sądze , mam nadopiekunczych rodziców .

Gość gość
Ja poznałam w klubie. Przecież sex to normalna sprawa u 30 latkow.

Gość gość
Autorka nadal nie napisała co sama może zaoferować. Mi się kojarzy z kimś kto albo szuka kogoś kto ja z biedy, patologii wyciągnie, albo taka co zamierza pracować całe dnie i potrzebuje kogoś kto będzie na nią czekał w domu.

Gość prawi 124
Ja w klubie nigdy nie byłem .. Ani razu przez ponad 30 lat mojego życia

Gość ~żywe_zło
Jak zwykle wolny człowiek po 30 roku życia to albo rozwodnik albo dziwak. Jaaasne ;-) Jest cała masa wolnych i bez zobowiązań (dzieci, byłe zony itd.) mężczyzn po trzydziestce. Nie każdy ma parcie na szybki ślub, nie każdy jest pod presją rodziny i otoczenia. Singiel po trzydziestce to obecnie coś całkowicie normalnego i oczywistego. Ja swoją dziewczynę poznałem, gdy miałem 34 lata, a ona 30.