Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet po 30 szuka partnerki

Polecane posty

Gość gość

Często spotykam się ze zdziwieniem dziewczyn, że facet po 30 szuka dziewczyny 10 lat młodszej, a nie rówieśniczki. Dlaczego? Bo rówieśniczki mają zwykle dzieci albo zaraz chcą je mieć. A jeżeli facet nie ma wielkiego doświadczenia to wiadomo, że chciałby jeszcze pożyć, a nie od razu pakować się w pieluchy. Związki ze sporą różnicą wieku które znam są bardzo fajne, gdzie obie strony odnoszą korzyści.

Gość gość
A Ty myślisz, że dwudziestolatki nie chcą mieć niebawem dzieci? Wiele z nich bardzo chce. Poza tym zawsze można "wpaść". Jak wpadniesz z dwudziestką, też wpakujesz się w pieluchy. BTW jak masz jedno dziecko i zdrowe, to nie ogranicza Cię jakoś przeraźliwie.

Gość gość
koles, przeciez teraz najwiecej dzieci rodzi 20 stki a nie 30

Gość gość
Eeech a ja myslalam, ze faceci W TAKIM wieku sa juz w koncu wreszcie powazni i ukierunkowani na rodzine... To Ty na starosc chcesz dzieci plodzic?

Gość gość
nie mówię o sobie, ale jeżeli facet ma małe doświadczenie ( bądź zerowe) po 30. to jak się dogada z równolatką, która jest zupełnie na innym etapie życiowym, niż on?

Gość gość
up sorry, nie było mnie jakiś czas.

Gość gość
Hm jak sie nie umiesz dogadac z osoba o innym doswiadczeniu zyciowym, to powinienes odpuscic sobie zwiazki z kimkolwiek, bo niestety ale kazdy sp**********. Zawsze bedzie tak, ze Twoja partnerka bedzie miala inne doswiadczenia, niz Ty. To szokujace, ze osoba w Twoim wieku tego nie wie. Przeciez nawet nastolatki maja tego swiadomosc.

Gość gość
kolesie po 30 , ktorzy nie maja doswiadczenia z kobietami szukaja kobiet 20 bo sami nierozgarnieci zyciowo w przeciwienstwie do kobiet w ich wieku sloro sami sa jeszcze niedojrzalymi gowniarzami to szukaja malolat

Gość gość
Kobiety to same problemy, lepiej byc samemu.

Gość gość
to sobe badzcie i zapewne bedziecie sami, bo nic nie macie do zaoferowania kobiecie roszczeniowe prawiki:O ale temat nie o was jest🖐️

Gość MariuszAlfa
Mam podobny problem. Mam 30 lat i dopiero teraz udalo mi sie rozkrecic interes na tyle, ze moge poprostu zajac sie swoim zyciem. Ale nie chce tak od razu pakowac sie w pieluchy, za jakis czas owszem , ale jeszcze nie teraz. Przeciez jest tyle rzeczy do zrobienia ;)