Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kuzyn zakochany w kuzynce. Co sądzicie o tej historii?

Polecane posty

Gość gość

Historia autentyczna, z mojej rodziny. Jest sobie rodzeństwo cioteczne,różnica wieku między nimi niewielka. Nie wychowywali się razem, wizyty były sporadyczne ( raz na kilka lat przy okazji uroczystosci rodzinnych ). Jak pamiętam to on zawsze trzymał sie blisko niej, publicznie ją przytulał. Po latach wylądowali na studiach daleko od domu i zamieszkali razem bo taniej itp. Wtedy doszło do pierwszych konfliktow. Okazało sie, ze te czułości z jego strony miały podtekst.To on podrywał,a nawet zaproponował związek. Dziewczyna zrobiła awanturę na całą rodzinę, chłopak zaczął się tłumaczyć, że nie chcial tego i po prostu się zakochał.Groził samobójstwem.Oni ze sobą już nie rozmawiają, został niesmak.(Sytuacja jest tez niezreczna przy okazji spotkan rodzinnych - unikaja sie jak mogą,patrzą dziwnie.)Mało tego stało się to już jak byli gówniarzami i trwało przez jakieś 10 lat, choć w miedzyczasie miał kilka dziewczyn a z jedną był 2 lata i w planach był ślub.Teraz jak to analizujemy to mówił prawdę,bo każda z tych dziewczyn była szalenie podobna do kuzynki . Teraz obydwoje sa w zwiazkach ,a obecna równiez wyglada jak kuzynka. Mozna to tłumaczyc ze ma taki typ dziewczyny, ale tez ta kuzynka c chwila zmienia zainteresowania, styl itd... i jest tak jakby inną osobą co pewien czas i on szuka takich dziewczyn a z jak z ktoras jest dłuzej to ta obecna nagle sie wpasowuje w styl kuzynki.Ogólnie historia na film. Ale moje pytanie brzmi : co o tym sądzicie ? Jak to możliwe, że tak bliska rodzina jest w stanie coś do siebie poczuć?

Gość gość
pedofilia jak ch)uj

Gość gość
Az mi sie niedobrze zrobilo. Biedna dziewczyna

Gość gość
Pedofilia to co innego . Tu kazirodztwo.

Gość gość
Wiem co to pedofilia. Praktykuję.

Gość gość
Pedofilia – rodzaj parafilii: stan, w którym jedynym lub preferowanym sposobem osiągania satysfakcji seksualnej jest kontakt z dziećmi w okresie przedpokwitaniowym lub wczesnej fazie pokwitania. Kazirodztwo – rodzaj parafilii polegający na zachowaniu seksualnym w stosunku do osoby blisko spokrewnionej

Gość gość
gość dziś Pedofilia to co innego . Tu kazirodztwo. wtf? kolejny zboczeniec??

Gość gość
co fajnego w zboczeniu

Gość gość
wszystko fajne acz zmyślone .

Gość gość
naturalne, dużo jest takich związków, acz ukrywanych. Z prawnego pkt widzenia to nawet chyba by mogli być razem, bo dalekie pokrewieństwo.

Gość gość
Kuzyni są fajni znam takiego jednego diabełka;;;

Gość gość
Dalekie pokrewienstwo ? Wyobraz sobie ze Twoje dziecko paruje sie z dzieckiem Twojej rodzonej siostry/brata. Ja bym sie powiesila.

Gość gość
Beznadziejna historia zmyślona pokrętnie napisana.

Gość gość
zgadza sie prawdziwa jak najbardziej .

Gość gość
Nie interesuja mnie komentarze typu Historia zmyslona, prowokacja itp. Pytam, co myslicie. Wypowiedzcie sie, moze opowiedzcie jakies podobne historie jesli znacie.

Gość gość
Znam takie małżeństwo bo dostali zgodę na ślub

Gość gość
Uważam że jest to dziwne niesmaczne ale nie mnie oceniać wybór innych ludzi

Gość gość
Historia to historia różne są historie.

Gość gość
Znam ten bol bo sama to przezywalam. Jak kuzyn wyjechal do pracy za granice to pol roku pozniej i ja do niego dojechalam.Miedzyczasie znalazl mi tam prace i mieszkalam z nim. Wszyscy jego znajomi a mial ich bardzo malo wiedzieli ze jestem jego zona, on mial 26lat ja bylam mlodsza od niego. O tym wyjezdzie tylko mama wiedziala,nie byla przeciw tylko mi duzo dobrych rad dala zebym sobie bachora nie pozwolila zrobic.Pare razy kuzyna na plazy widzialam to tez w przyblizeniu wiedzialam co bede musiala w pipce zmiescic.Nigdy nie zapomne tych lat spedzonych z nim, tyle rozkoszy to juz nigdy nie przezyje, obecnie mam meza i dwie coreczki, a kuzyn dalej za granica nawet i dobrze bo moglo bybmnie cos kusic, bo naprawde brakuje mi jego kuttasaa, maz to juz nie to i ma dotego ciejszego albo moja szparka sie po tych porodach rozciagla i nie doklada sie za bardzo mysli o sobie, mysle ze cos wykombinuje jak dzieci podrosna i jeszcze w zyciu kutaasa kuzyna w sobie poczuje

Gość gość
Wpadl do mnie kuzyn bo przejezdzal obok mnie i jak powiedzial ze mial czas to chcial mnie ujrzec, a ja mu powiedzialam ze sie nie umawialismy.Powiedzialam mu ze dobrze trafiles bo wszyscy pojechali na wesele i jestesmy sami, Dalej mu powiedzialam ze mam bezplodne dni to moze sie pobawimy, na golego, to jak chcesz to wyciagaj tego dragala i wloz go mi w cipkee bo bardzo tego chce a czuje ze ty tak samo.Pozwolilam mu w obydwie dziurki tak jak to kiedys robil, gdy skonczylam 18 lat.Przez pare godzin tylko jeczalam i baki puszczalam tak mnie posuwal, Juz minal rok jak mnie ostatnio bzykal i bardzo na niego czekalam, podziekowalam mu ze bez zaproszenia wpadl.Tak swietnie to wczesniej przez kuzyna nie bylam bzykana.Przez cala noc mnie posuwal w obie dziurki, Gdy odpoczywalismy to myslalam ze go w srodku mam bo tak go czlam a jego juz dawno nie bylo.Umowilam sie na nastepne bzykanie jak tylko bedziemy sami