Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

metal tylko szatan

polki

Polecane posty

Ja piehdole, nie ma to jak polki przyjeżdżające do USA. Jestem jankesem, a jak polka zobaczy takiego jankesa jak ja, czyli przystojnego, umięśnionego, zadbanego, czystego, pachnącego najwyższej klasy perfumami za tysiące dolarów, ze śnieżno białym uśmiechem i rolexami na łapie, ubranego coś z guczi albo w armani, podjeżdżającego maklarenem p1, to wiecie co się dzieje kuhwa? Oddaje się kuhwa, błaga o c***a i o j****ie. Rozumiecie to kuhwa skuhwysyny j****e? Jestem ponad to, jestem najlepszy, jestem z cywilizowanego kraju, nie tak ja wy polaczki z brzuchami do dołu, z japami jak ogry i harujący za 5 tysięcy. Ja jestem jankesem.

Człowieku weź się idź leczyć bo chyba za bardzo fantazja Cię ponosi xd

Gość gość
za dużo testovirona się naoglądałeś. zabawne, ze on, zdaje się, już dawno skończył karierę youtubera a wy dalej się tym jaracie.

Gość gość
Srynik ostrzegalem cie k***o ...

MKVL jak ci coś nie pasuje polska kuhwo to wypiehdalaj i zaakceptuj to, że napisałem prawdę. Ty pierwszy gościu to prawda, że jaram się swoimi filmikami i czasem do nich wracam, natomiast ty drugi gościu nie wiem kim jest chuj wie jaki srynik, więc wypiehdalaj z mojego tematu

Gość gośćHS
23:19 ty kuhwo polska ktos taki jak testo nie konczy kairery on zapisal sie na stale w historii szkoda ze go namierzyli na pewno do dzisiaj by nagrywal

Gość homosuperior
blisko 10 lat po okresie najwiekszej swietnosci TESTOVIRON nadal sie o nim mowi a kto pamieta ytberow sprzed 10 lat pamietacie jakichs? mi sie jedynie nasuwa kamil schteinbach czy jak to sie pisze nawet jego calego naziwska nie pamietam czy jakis inny co go kojarze tylko z tego ze nosil kaszkiet bodaj i nagle zniknal a TESTO to znam wiele tekstow na pamiec to legenda

Gość gość
srynik wypier Dalaj z tematu