Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To byl pomysl chlopaka

Polecane posty

Gość gość

Zebym pojechala do jego rodzicow i na niego czekala. Nadmienie ze byl kierowca TIR. Wlasnie wtenczas byl w Angli i mial sie zaladowac na prom i przyjechac, Na prom nie zdazyl i zadzwonil zebym w domu zostala bo dopiero jutro bedzie, ja mu powiedzialam to zgoda.Zadzwonilam do jego ojca i mu wszystko powiedzialam a on mi powiedzial ze kawa juz czeka. Nie wiedzialam co zrobic ale pojechalam. Gdy weszlam do pokoju to ujrzalam ze oprocz kawy to jeszcze wino stalo i dwie szklaki do wina. Zapytalam gdzie zona a on mi powiedzial ze pojechala do siostry, juz mi sie to nie podobalo ze cos tu jest kombinowane,wiedzialam tylko jedno ze bardzo sie mu podobam,dlugo nie czekalam na konkretne slowa od niego,wysluchalam i sie zapytalam a jak ktos sie o tym dowie,poczlam sie troche odswierzyc, wyszlam tylko w reczniku i stanelam przed nim recznik z siebie sciaglam i zapytalam czy mu sie podobam uslyszalam bardzo. to mu powiedzialam ze nic nie czuje tylko slysze a ja pragne poczuc. Tez poszedl do lazienki i jak wrocil to juz mu ta pala stala.Powiedzialam mu ze jeszcze takiego duzego h+u+j/a nie widzialam, przeciez on sie w mojej pisi nie zmiesci, Ale delikatnie i wszedl caly tylko sobie troche stekla, bo pozniej to juz piszczalam i wrzeszczalam z rozkoszy.Noc przezylam ale bardzo zmeczona byla ale wiecej zadowolona bo poraz pierwszy poczulam sie 100% kobieta bo takiego seksu jeszcze nie przezylam i tak zrabana nigdy nie bylam krocze mnie bolalo a jak by trzeba bylo to bym nie odmowila. Bardzo dobrze sie stalo ze chlopak nie przyjechal, bo bym nie poznala ojca jego

Gość gość
Znowu ta wariatka od tescia :O

Mokebe jak wrócił do Stanów to mi opowiadał przy blancie jak cię wyruchał w dupsko i w cipę, zobaczyłaś czarną gałę to od razu uklękłaś przed nim, jak to polka

Gość gość
do 21,16 wariatka nie jestem a jak gosciu masz dobry sprzet to mozemy sie spotkac, dla ciebie bede wolna,nie boj sie wariatki bo ci h/u/j/a nie odgryzie