Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość z miasta   Katowice

Dzisiaj usiadłem w galerii na przeciw kilku lasek i jedna powiedziała...

Polecane posty

usiadłem, żeby odpisać SMSa na pasażu gdzie były takie sofy, czy kanapy, siedziało tam może 5 młodych lasek wiek około 20 lat, pisząc tego smsa uslyszalem"no konkretny" podnioslem głowę a one wszystkie patrzą się na. mnie i się głupio cieszą :) wgle dziś mnie obcielo kilka lasek prosto w oczy, więc wiadomo o co chodzi:D No, ale jak się ma to coś w sobie to tak właśnie jest, laski same pchają sie na c****ja i same podrywaja, także ogólnie żal mi was prawiczki, bo nie wiecie, co to zycie🖐️

Mi ogólnie żal polaczków, większość to przegrywy. Ja jestem jankesem, mieszkam w Stanach, każda laska chce się jebać bo wyglądam jak młody bóg i dodatkowo zarabiam kupę forsy. A jak takie polki przyjadą do Stanów to już w ogóle, aż błagają o jebanie

Gość gość
sklej pisde broken stara lewacka ruro!

Gość gość
Nie chodzę do galerii przynajmniej rzadko i ogólnie nie siadam bo nie chodzę z telefonem. Ale słyszałem czasem coś od lasek u fryzjerki "nawet ładny jest" ciekawe o kim byłem sam. Fryzjerki są fajne.

dlatego trzeba je piertolic po same kule, z takiego założenia wychosze:classic_cool:

Gość gość
Spostan, uczucie, zaangażowanie:/ :p

i co broken ty głupia cipo zalogowała się specjalnie, żeby coś do mnie pierdnac głupia kurfo?

Gość gość
Taki słownik to z galerianka ujdzie tylko

słownika używam adekwatnego do sytuacji, poza tym w Wersalu nie jestesmy.

Gość gość
morda prawik kloszardzie ty z tym ryjem to nawet karlicy nie wyrwiesz więc sklej pisde czopie analny

Gość gość
Żałosny frajer :D Niektórzy faceci naprawdę są tacy naiwni że jakaś tam dziewczynka 20 lat się spojrzy i uśmiechnie a ci już myślą nie wiadomo co? Typ się dowartościowuje że jakieś galerianki na niego spojrzały i on przez to od razu wie co to życie :D Jak były w grupie to jedna małpuje drugą, nawet jakby ich było 12 to wszystkie by się uśmiechały, a tak poza tym mogły się z ciebie śmiać pacanie a nie się tobą zachwycać :)