Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szefowa karze mi zmniejszyć biust

Polecane posty

Gość gość

Mam 31 lat,pracuję w firmie ubezpieczeniowej. Mam ładny,duży biust z którego zawsze byłam dumna. Niestety szefowa proponuje mi go operacyjnie zmniejszyć,dała mi nawet wysoką premię. Twierdz,że duży biust jest tandetny i wulgarny,dobry dla prostytutki. Dziwię się,ponieważ szefowa jest bardzo atrakcyjna, 2 lata młodsza ode mnie i ma biust o wiele większy od mojego. Gdy spytałam jej czemu sama nie zmniejszy swojego powiedziała że z chęcią by to zrobiła,ale nie może ze względu na rozrusznik w sercu. Mówi,że jak była nastolatką to chłopaki zawsze ją wyśmiewali z powodu dojów i dlatego dla mojego dobra mi to proponuje żebym nie była tak nieszczęśliwa jak ona. Zaczynam się zastanawiać czy duży biust naprawdę wygląda wulgarnie,czy ona mówi to specjalnie żebym celowo się oszpeciła. Co myślicie o tym

Gość gość
Nie rób tego. Ta wredna żmija kłamie,chce był ładniejsza od ciebie i mieć nad tobą przewagę. Duży biust jest piękny,dodaje uroku każdej kobiecie.

Gość gość
Twoja szefowa ma rację. Duży biust jest wulgarny i tandetny,preferują go prymitywne męskie osobniki. Ja jestem płaska jak deska i jestem z tego zadowolona,czuję się dużo młodsza niż cycate koleżanki. Gdybym chciała mogłabym operacyjnie powiększyć biust,bo dobrze zarabiam i stać mnie na taki zabieg, przeciwskazań zdrowotnych też nie mam ale nie chcę,bo źle bym się z tym czuła i bałabym się że faceci będą przezywać mnie cycoliną.

Gość gość
Mam duży i nie zmniejszyłabym za żadne skarby świata. Twoja szefowa też nie,ciebie chce oszpecić,a jeżeli jakimś cudem to co mówi jest prawdą,to jest osobą psychicznie chorą. Jak można chcieć pozbyć się najpiękniejszej części ciała? Równie dobrze mogłaby ci proponować żebyś wyłupiła sobie oczy i wstawiła sztuczne,bo są ładniejsze.Odejdź jak najszybciej z tej firmy,ba ta psycholka jeszcze coś ci zrobi.

Wygląd zewnętrzny nie powinien wpływać na ocenę Twoich kompetencji zawodowych, a szefowa nie ma prawa wymagać, byś ingerowała w swoje ciało. Jeśli akceptujesz swój biust, dobrze się z nim czujesz, nie rób niczego wbrew sobie. Pozdrawiam!