Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

i love you beybe

Polecane posty

Gość gość on ów
Me too and I don’t know why :(

Gość gość on ów
Because? Because You’re my soulmate:)

Gość gość
Ju nid e doktor. For siur.

Gość Kobieta taka jak ja
Yeah!;-)

Gość gość on ów
No. I don’t need a doctor. I’m doctor :) I’m doctor of hearts :) :-P

Gość gość
Tak do ciebie stary mówi gdy ma za duże ciśnienie?

Gość gość
Fajnie macie w domu 🖐️ Może dlatego taki wulgar z ciebie.

Gość gość
To ty zaczynasz gunwoburze. Patrz wyżej. Hipokryto j****y. Już błyszczysz czy jeszcze nie?

Gość gość
Akurat ty nie masz prawa wytykać komukolwiek hipokryzji śmieciu. Nie życzę sobie chamstwa w sieci. Nie wyzywałabyś chorych to bym ciebie ignorował. Akcja równa się reakcja.

Gość gość
Marne twoje tłumaczenie leszczu. Akcja równa się reakcja. Zacnie zauważyłes. Zatem Japa i nie popisuj się więcej bialorycerzu tandetny.

Gość gość
Tandetne to ty masz geny i dlatego jest jak jest. 13 z Broken cię rozszyfrowali i toczą z ciebie bekę podła wieśniaro. Nara.

Gość gość
Jaki poziom umysłowy taka podjara "autorytetami" Brołken i 13. Dwa chore psychicznie zjeby. A ty trzeci.

Gość gość
Lochorna szczeka pod bezpiecznymi tematami tak to siedzi cicho 🖐️

Gość gość
Szczeka to ci twoja suka. Nara. Podniecaj się dalej każda moja wypowiedzią haha załosne. .

Gość gość
Pogrążasz się. Kobieto ty naprawdę nie dostrzegasz swojej śmieszności ? Jak śmiesz wypowiadać się na temat czyjegoś stanu psychicznego mając na koncie pedofilskie historyjki i stalking oraz regularne wyśmiewanie chorych terminalnie ludzi? Że nie wspomnę o twojej obsesji na tle fekaliów? Może obleśnej ale najmniej szkodliwej z tego wszystkiego...Weź się p*****lnij w łeb Wieczorna i to tak fest. Nara

Gość gość
Bla bla bla. Ile jeszcze się powrrozysz w swym belkocie? Jarasz się?

Gość gość
Dajcie spokój. Chora psychicznie Wieczorna totalnie już odleciała w nerwicę i psychozę. Zostawcie ją. Sprawiedliwość przyjdzie do jej ofiar.

Gość gość
to u ciebie w domu na matkę suka gadacie Lochorna? Myślałem ze u was to warcholy i maciory 🖐️

Gość gość
Od kiedy to przytaczanie faktów na twój temat (do których się zresztą przyznałaś) to bełkot Wieczorno? Aż tak nisko się cenisz? Ty się chyba jarasz swoją schizofrenią bo nawet autokorekta ci słowa na powróżyć zamienia 🖐️ Odlatujesz konkretnie. Idz spać. Jako psychotyczka musisz się wysypiać. Nara

Gość gość
Ty jako histrioniczka musisz mieć zawsze tło przy którym poczujesz na lepszą. Podziękuj i nie pyskuj. Popisujesz się po proznicy.

Gość gość
up/ indolencja vel Lochorna idz sie zrec pod temat ktory obnaza prawde o tobie a nie tutaj szczurze 🖐️

Gość gość
Haha. :D 🖐️ Patrzcie wyżej. Przewidziałem fazę psychotyczną u Wieczornej co do sekundy. Zawsze ten sam scenariusz. Prowokowanie. Nerwy. A na końcu rzucanie diagnozami i sugestiami i szukanie ludzi z forum w interlokutorze. To prawie urocze że nie dalej jak jakieś dwie minuty temu ubawiłaś mnie swoim żałosnym popisywaniem się znajomością rzadko spotykanego wyrazu. Dokładnie w tej samej chwili rzucasz się do mojego komentarza o popisywanie się. U ciebie psychoza wyzwala hipokryzję czy jak to jest? :D PS Trudny wyraz użyty po to żebyś miała orgazm biedoto. Może wtedy będziesz stanowić mniejsze zagrożenie dla dzieci i rur wodociągowych

Gość gość
Na szczęście nie ty ,nie wy, bedziecie mnie osądzać ,gdy przyjdzie na to czas ! Teraz jedynie możesz zakładać tylko takie wątki ,wyobrażając sobie ,że rozmawiasz i wyzywasz mnie ,jeżeli to ci pomaga rozładować napięcie ! Ode mnie won ! Rachunki krzywd nie zostały wyrównane ! Nie osadzaj ,nie potępiaj ,bo takie sku***syny jak wy, nie macie do tego prawa !

Gość gość
Jakubku, nie podszywaj się pode mnie, wyzywasz i bronisz mnie? Tworzysz profile pode mnie by z nimi rozmawiać. Jesteś chory, za mało seksu z Gena było czy za dużo, że nie myślisz logicznie? Wiem, że z logika masz na bakier, co na wyspie wykazales wczoraj, może jak juz wiesz o tym buduj proste ciągi logiczne z mala ilością słów, to się nie pogubisz. Nie używam wulgaryzmów poza tym.

Gość gość
Jak wam ciężko ,zapytaj jak sobie radziła latami z powodu waszego ssku***synstwa i jak sobie z tym i z tym, co ją spotkało radzi teraz ,może doradzi i ulży wam w tym trudnym tragicznym dla was okresie teraz ! Może ,bo przecież ,wcale nie musi !

Gość gość
Patrząc z boku: okazuje się, że mam rację - jest jednak jakiś gość, który lata po wątkach i sądzi, że jeśli chodzi o kobiety, to tylko jedna tu jest na forum i ma takie same zajęcia jak on pustaku, bo to, jak odpowiadasz innym kobietom na forum jest po prostu żałosne, zrozum, że rozmawiasz z paroma osobami pierwszy raz piszę coś w tym tu wątku, a wielokrotnie zdiagnozowałam, że ktoś, z kim rozmawiałam w innych wątkach to ten sam typ - z tym samym problemem zawsze obrywasz, a potem wyżywasz się na bogu ducha winnych kobietach, bo użyły słowa, którego nie rozumiesz lub jest czymś nienaturalnym w twoim własnym słowniku typku, obczaj, że na forum jest wiele sensowniejszych kobiet niż myślisz czytam je i zgadzam się z nimi