Gość gość Napisano Październik 10, 2018 Pytanie do kobiet bedacych na jakiejs rozpisanej diecie i majacych jeszcze rodzine , dzieci itp do wykarmienia. Jak ogarniacie tyle gotowania? U mnie byloby ciezko poniewaz ja z jedna corka moge sie zywic potrawami z diety , ale drugie dziecko nie je miesa i wogole lubi to czego my raczej nie jadamy, maz z kolei najlepiej zeby mial porzadny obiad jak to facet, do tego pracuje do 16 , w domu ok 17 czasem pozniej, jakis odpoczynek, ogarniecie troche innych prac domowych , przydalaby sie jakas gimnastyka czy wyjscie na powietrze ale kiedy? I jeszcze ugotuj 3 obiady na nastepny dzien. No nic tylko sie pochlastac i dlatego tak mi jest ciezko utrzymac jakakolwiek diete , zwyczajnie nie ma sil na to wszystko. Ktos ma podobnie? Jak sobie radzicie w takich sytuacjach . dodam ze po wielu probach odchudzania najlepiej na mnie dziala dieta rozpisana, czyli kazdy produkt odwazony i przygotowany odpowiednio dlatego zajmuje to cholernie duzo czasu i po kilku dniach zniecheca .dajcie jakies rady jak to pogodzic , aha maz tez wraca kolo 17 nie wczesniej wiec nie ma czasu zeby jakos predzej cos podgotowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach