Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

stroj kapielowy

Polecane posty

Gość gość

Czesc Mam 33 lata , syna 13 i 10 latka , byliśmy w tym roku w 4 z mężem na wakacjach w Agadirze w Maroko . Miałam strój kąpielowy bikini - majtki stringi nie takie calkiem pelne ze tylko pasek ale duzo posladki byly odlosniete . Uwazacie ze jako matka nie powinnam takiego stroju juz ubierac ? Maz zauwazyl ze 13 letni syn czasem serkal na moja pupe

Gość gość
A czy ty uważasz że jak jesteś matka to już nie jesteś kobietą? Masz 33 lata jesteś młoda i zapewne atrakcyjna skoro nie wstydzisz się pokazać pupy:). Jak najbardziej możesz nosic taki strój. Ty masz się w czymś dobrze czuć a nie patrzeć co ludzie będą gadać. A mąż to może zazdrosny że tak gada.

Gość gość
akurat pupe mam zgrabna , wlasnie maz nie byl zazdrosny a bardziej dumny :)

Gość gość
a co bycie matką ma do tego? Nie przestajesz być kobietą

Gość gość
No sorry, dziecku pokazywać dupę, to nie na miejscu, 13 letni chłopak, a ty durna c.pa, w wieku 19 lat byłaś durna i tak już zostało.Teraz mimo młodego wieku jesteś matką dorastającego chłopca, więc zapomnij o pokazywaniu dupska, matrono.

Gość gość
gość dziś przeciez nie wypinam przed nim tylka tylko zamiast pelnych majtek mam stringi a co jak mama obok syna jest nago na plazy naturystow ?

Gość gość
Wypinasz, a matka obok, to obca osoba dla twego syna i w Afryce nikt nago nie może się opalać:), na plażę naturystów syna przecież nie ciągniesz, matrono.

Gość gość
gość dziś kto mowi o nagim oplaniu ?!?! w Agadirze w kazdym hotelu jest basen i spokojnie mozna tam nawet i tooples

Gość gość
Nie słuchaj tych zawistnych, wszystkowiedzących kafeterianek, tylko jak masz figurę i się dobrze czujesz, to noś, bo to naturalna rzecz. Tyłek jak tyłek, na plaży to normalność, każdy chodzi jak mu wygodnie i nikt w golfu nie nosi. A syn jak patrzył, to pewnie odruchowo, bez jakichś dziwnych podtekstów.