Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje dziecko dziś się poddałam mam dość

Polecane posty

Gość gość
Moj syn spokojniutki byl do 13 mca, bo wtedy zaczal chodzic a raczej biegac sam. Fajny jest, rozumny, pomocny ale teraz ma 19mcy i wrzask podnosi przy powrotach do domu. On kocha byc na zewnatrz. Wszyscy sasiedzi wiedza, ze wracamy. No czasem da sie odwrocic jego uwage i idziespokk9jnie- mowie mu ze siostra czeja/ swinka morska chce jesc/ albo ze bedzie jadl. Wozek uzywam, a jakze! Wozek, pasy i wtedy siedzi. Zabawki go nie interesuka, ma " swoja" szuflade z miskami i lyzkami, codziennie " robi dla mnie jajko"haha. Mop, miotla to jego zywiol. No z zabawek to.czasem pojezdzi autkiem i kocha maskotki, nosi je, tuli, caluje, karmi. Gada w sumie okolo 25 slow, w tym dzwiekonasladowcze. Uwielbia wode, kapiel.

Gość gość
Na to jest jedno lekarstwo: kilka siarczystych klapsów na goły tyłek. Możecie mnie zlinczować, ale to działa. Dwulatek nagle rozumie i słucha.

Gość gość
Synek kolezanki jest takim zywym srebrem mowiac oglednie. Slodki i wesoly, biega jak nakrecony na sprezynach od przedmiotu do przedmiotu, ciagle domaga sie uwagi i zabawy, jest glosny. Nie da sie go zmeczyc rzucaniem pilki, bo samemu mozna pasc. Po paru takich wizytach wiem juz, ze nie dam rady i nie chce aby z nim przychodzila. Dzieciak jest tez karmiony slodyczami i roznymi chrupkami, chipsami, coca cola, moze ma tez jakies zaburzenia typy ADHD, a matka niby widzi problem ale zdaje sie smiac z tego i troche temu przyklaskuje. Dziwie sie, ze lekarz na badaniach kontrolnych jakos tego nie zdiagnozowal.

Gość gość
gość dziś Jak się dziecko szprycuje colą i słodyczami to nic dziwnego, że lata jak opętany.

Gość gość
Ha łatwo powiedzieć. Owszem biegam czasami za dzieciakiem, bo jak jesteśmy np na placu zabaw i zobaczy otwartą bramkę to biegnie jak szalona aby tylko uciec, nie mam do dyspozycji ogrodu ogrodzonego więc muszę dziecko pilnować bo inaczej wybiegnie na ulice.