Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy kanal na yt!!

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich :) Potrzebuje pomocy, a mianowicie stworzylam kanal na yt, troche cos o podrozach, gotowaniu, troche o kosmetykach. Chcialabym prosic o obejrzenie mego kanalu i o porade, co moge z nim zrobic, aby bardziej go rozwinac i czy wogole to co 'stworzylam' do tej pory nadaje sie chociaz w najmniejszym stopniu do ogladania i zaciekawienia kogos. Prosze o pozytywne rady, ale glownie najbardziej jestem tez nastawiona na negatywne komentarze, co mnie bardziej zmoblizuje i pokaze co jest nie tak. Bo nikt inny nie moze powiedziec czy sie podoba czy nie, jak tylko sam widz, a ich mam nie wielu :(. Z gory dziekuje za pomoc, bo bardzo bym chciala zeby mi wyszlo, a tez rozumiem, ze na wszystko potrzeba czasu i nie od razu Rzym zbudowano :) Link do mego kanalu: https://www.youtube.com/user/mbmartusia1/about?view_as=subscriber

Gość gość
Oczywiscie bede przeszczesliwa za udzielenie pomocy w tym temacie oraz jesli sie komus w jakims stopniu spodoba prosze o Suba. ( malutkiego chociaz za moja odwage) :)