Gość gość Napisano Październik 10, 2018 Byłem raz na domówce, po jakimś czasie brakło alkoholu i moi koledzy poszlii do sklepu kupić alkohol i zostałem sam na mieszkaniu z czterema koleżankami, byliśmy pijani i dziewczyny zaczęły mówić o filmie Magic Mike, taki film o striptizerze, i że chętnie by zobaczyły na żywo striptizera .Byłem pijany i powiedziałem, że będę ich striptizerem i zacząłem tańczyć w rytm muzyki która była w tle i po kolei zacząłem ściągać z siebie ubrania. Gdy byłem w samych bokserkach, dziewczyny zaczęły się śmiać, a ja je zdjąłem i stanąłem przed nimi kompletnie nago. Dziewczyny zaczęły jeszcze bardziej się śmiać jak zobaczyły mojego penisa, a nie mam się czym pochwalić bo mam małego, tylko 10 cm jak stoi. Jedna z dziewczyn wszystko nagrywała telefonem, a ja pijany i nagi tańczyłem przed nimi, wymachując moim penisem. Więcej nie pamiętam, rano obudziłem się na podłodze w salonie kompletnie na golasa, szybko się ubrałem i wyszedłem z mieszkania zanim wszyscy się obudzili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach