Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie umiem

Polecane posty

Gość gość
tak, już wolę tego gościa, który w pracy na zmianie mija się z dziewczyną

Gość gość
Wybacz ale o uczuciu i miłości tu piszemy ktòrej w żadnym aspekcie tu nie widać. Inni sobie odpuścili i sobie popatrzę.

Gość gość
15.02 nr 1 :) dziekuje :) poprostu :) 15.02 nr 2... nic sie nie zgadza.Wogole to dziwia mnie Twoje skojarzenia.Masz zle wspomnienia jakies.Lepiej przeczytaj co napisala 15.02 nr 1 ;)poprostu...tak poprostu jest...a próbujecie człowieka zrownac z gnojem :( a wszystko napisałem...wiec skoro kobiety nie umieja mi tego wyjasnic to co ja mam powiedziec?facet...

Gość gość
Krotko mowiac...ona zerwala kontakt...bez zadnych wyjasnien i niczego...ok...wciaz nie umiem jej znienawidzić czy cos a jestem wdzięczny za wszystko.Ktoras pojmuje?No poprostu...zaznaczam ze zwykla dziewczyna a teraz jestem w jakims tam związku po latach z kobieta atrakcyjniejsza i nawet lepiej sytuowana ode mnie.A tu wciaz to...ktoras ma pojecie co sie stało?stad temat na kobiecym forum...

Gość gość
Nienawiść jest oznaką ludzi słabych, po co ona ci potrzebna?

Gość gość
Nikt juz tu nie napisze ale napisze ja...wyglada na to ze jej rzeczywistość jest inna niż moja.I z tym musze sie pogodzić.Bo przy 7 mld ludzic mamy 7 mld rzeczywistości.A kazda jest inna...blisza..dalsa itp.nikt z was nie zrozumie tak naprawdę...z

Gość gość
15.24... zeby zapomniec?

Gość gość
Tylko obojetnosc sprawi, ze zapomnisz.

Gość gość
Krzywd wyrządzonych przez was sku***syny zapomnieć się nie da ! One już same ,niezależnie ode mnie, krzyczą i wołają o pomstę do NIEBA !

Gość gość
To co ona ci zrobiła?

Gość gość
Ona mu nic nie zrobiła. Autorze mam identycznie. Trwa to u mnie już 4 rok a ja nadal nie wiem jak żyć. Nie mogę o nim zapomnieć.

Gość gość
OK, nie musisz podawać szczegółów. Ale powiem ci, nie kochasz jej. Bo jeśli kogoś się kocha, to nagle wydaje się najlepszy i ze wszystkimi wadami piękny. Można na siebie oddziaływać ale nie koniecznie kochać. Ot układ planet. Zagłęb się w siebie i oceń swoje uczucia. Nie oszukuj obecnej partnerki dając jej tylko część siebie. Zamknij tamten rozdział i pracuj nad uczuciem do tej, z którą dzielisz życie.

Gość gośćłeska
Wojtuś jeśli to Ty to wiedz ze kocham Cię całym sercem i nigdy nie minęłabym Cię bez słowa gdybym gdzieś Cię zobaczyła .Oszaleję bez Ciebie.Pamiętam te spojrzenia w oczy,krwawi mi serce że jesteś z kimś a nie ze mną;-( odezwij się

Gość gość
Autorze a co ona ci takiego zrobiła, bo nie chce mi sie czytac całości? Moze ona nie ma pojęcia o co masz do niej pretensje?

Gość gość
Pewien facet pisał prowokacje pedofilskie zmieniając sobie imię, wiek i wszystkie dane, a potem odgrażał się wszystkim którzy na niego donieśli, bo uważał, że go skrzywdzili. Leczenie psychiatryczne pilnie potrzebne.