Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks czy przyznawać się?

Polecane posty

Gość gość

Rozstalam się 2tyg temu z facetem, spałam z innym w tym czasie, tylko dlatego że dowiedziałam się, ze on spał z dziewczyna ode mnie z pracy. Próbujemy coś na nowo czy mówić mu o tym, ze ja tez z kims spałam, czy nie przyznawać się do tego?

Gość gość
A co znac na ciipce ze tam inny byl???

Gość gość
Ja bym nie mówiła. On spal, ty o tym wiesz, mów że ty z nikim nie spałaś, będzie miał żal do siebie.

Gość gość
a po co? nie byliście razem, ja bym to zlała:)

Gość gość
Ale jak się dowie? W gruncie rzeczy on wie, ze ja wiem o tym że z kimś spal, to mówić czy nie?

Gość gość
On się boi że będę mu to wypominac, więc nie wiem co robić powiedzieć mu że tylko on spał, a ja nie? Doradzcie coś.

Gość gość
A co ma teraz kulasa ciejszego ze w innej pchizdzie maczal

Gość gość
ale czemu chcesz z nim o tym rozmawiać? ja jestem za tym, żeby nie mówić, może go to zaboleć a wtedy kaplica z jakiekolwiek próby

Gość gość
On mi się przyznał że spal z tą dziewczyną, ja nic nie powiedzialam. Tak chce z nim porozmawiać, czyli mimo tego, ze on spał z inną nie przyznawać się? Sądzisz że bardziej to to zaboli?

Gość gość
wypierdaIaj szmato, teraz to mu rodzyny z du py wytargaj

Gość gość
Faceci mają inne podejście niż kobiety, obawiam się, że ich próg "wybaczania" jest trochę inny niż u kobiet. nie znam Twojego faceta, ale osobiście bym sprawę wywaliła w eter

Gość Adam Prawilny
Niezła dupodaja. Taka k***wka. Odda się każdemu. Z taką nie ma co budować związku

Gość gość
On też spal z inna, o co Ci chodzi? Z koleżanką z mojej pracy?! Myslisz że mi jest dobrze z tym?!

Gość gość
dlaczego wyzywacie Autorkę? ja uważam, ze miała do tego pełne prawo, była sama i to jej sprawa kiedy i z kim śpi

Gość gość
Dzięki, on tez z kims spal, zrobiłam to w odwecie. Tylko czy mówić mu o tym czy nie? Choc on mi sie przyznal, zreszta ta dziewczyna tez mi o tym powiedziala. Chce z nim być nie wiem jak zareaguje. Radzą mi nie mówić nic.

Gość Adam Prawilny
Daj mi numer do niego to ja mu powiem że jesteś szmatą i jakiś fagas cię ****ał i ssałaś mu k****a.

Gość gość
to zależy jakie są szanse, że kolega wygada. Jeśli nie zrobi tego, Ty też milcz. w końcu im mniej wiesz tym lepiej śpisz. A co było kiedy nie byliście razem to Twoja indywidualna sprawa

Gość gość
Nie powie nic, bo nie zna mojego bylego. Ja byłam w innym mieście gdy do tego doszło. On spal z tą dziewczyną kilka razy, ona sama mi to powiedziala, ze z nim "jest" i mam go zostawić w spokoju. Macie rację, lepiej mu nie mówić.

Gość gość
Mój facet mieszka w innym mieście, nie zna tego chłopaka. Więc napewno nic mu nie powie. Bylismy ze sobą rok, ale zależy mi na nim. Macie rację noc mu o tym noe powiem, nie chce zepsuć tego co było.

Gość gość
ja bym sie nie przyznala.faktycznie faceci roznie na cos takiego moga zareagowac.nie mow a jak ten Koles wygada to sie wyprzyj.zawsze mozesz powiedziec ,ze on chcial a ty nie i teraz sie msci.chlopu lepiej calej prawdy nie mowic.

Gość gość
On spał z tamta i był, Ty raz poszłaś z innym do łóżka i takie wyrzuty masz? ja się dziwie, że wróciłaś do swojego exa

Gość gość
A ja sie nie dziwie, jej życie jej sprawa. Dziećmi nie jesteśmy, byli po rozstaniu każde mogło robić co chciało. To seks, ślubu nie brali. Nie jesteś z kimś robisz co chcesz. Facet chciał zaleczyc klin klinem. Ty jak widac też. Dajcie sobie na luz, zachowujecie się jak 13letbie dzieci , a myślę że jesteście trochę starsi nie?

Gość gość
ale on z tamtą spał wcześniej, ona kazała jej się od swojego chłopaka odczepić.. to jest dla mnie śmieszne trochę, ale fakt jej życie, a jak obojgu im zależy to niech próbują:) uważam tylko, że ona nie ma teraz z czego się spowiadać, bo nie ma to sensu.

Gość gość
Wiem, że autorka mnie nie posłucha, ale Wasz związek nie ma już żadnego sensu. Skoro raz się rozstaliście to za kilka miesięcy znowu się rozstaniecie i będziecie ****ać z byle kim dla "zemsty". Potem znowu powrót, żale, kłótnie, wyrzuty.

Gość gość
A ja byłam w takiej sytuacji i nie powtórzył się to nigdy. Więc nie mów, że znowu takie coś się powtórzy każdemu, ludzie są różni. Emocje są różne, ja w złości gdy ostro poklocilam się z chłopakiem zrobiłam to samo, on tez. Zaczal nawet być z inną dziewczyna. Później się pogodzilismy, wiedzieliśmy że to był błąd było nam głupio. Teraz jesteśmy razem, nie kłócimy się już w ogóle, a żyjemy normlanie, ta sytuacja pokazała nam jak może być. Przestańcie się kłócić zacznijcie żyć jak dorośli ludzie nie jak dzieci z podstawowki na boga.

Gość gość
Jak czytam takie żale aż mi się śmiać chce, to tylko seks ludzie! Seks jest przereklamowany, dzieci w podstawowkach sie bzykaja. Dzieckiem jesteś? Nie zdradził ciebie, ty jego. O co afera? Ty po rozstaniu mogłaś sypiac z 10 dziennie! On też! Zwiazek to nie tylko seks. Seks i seks i seks wszędzie

Gość gość
Ja rozstawalam się kilka razy ze swoim facetem, byliśmy za bardzo wybuchowi i co? Zawsze do siebie wracaliśmy, była nawet raz długą przerwa 6miesiecy, a teraz jesteśmy już po ślubie i dojrzalismy teraz na wspomnienia o klotniach się śmiejemy jak głupi byliśmy. Dorosnijcie kochani i przestańcie się kłócić :)