Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pakowanie prezentów pod choinkę a koperty bąbelkowe

Polecane posty

Gość gość

Każdy chyba uwielbia święta bożego narodzenia. Ja jestem ich miłośniczką. Zwłaszcza przygotowania świąteczne bardzo uwielbiam robić. Dlatego mój dom jest zawsze wspaniale przystrojony. Ale nie o tym chciałam wam napisać, tylko o chwili kiedy trzeba zapakować prezenty pod choinkę. W tym roku kupiłam duże prezenty dla mojej rodziny i pomyślałam sobie, że zapakuje je w opakowania kartonowe i postawię je pod choinką. Wiecie wtedy choinka będzie wyglądać jak na filmach http://maciejm.pl/pakowanie-prezentow-pod-choinke-a-koperty-babelkowe/

Gość Komi

Ja w tym roku zbytnio nie mam czasu na pakowanie :( Co myślicie o pakowaniu w galerii? Niektóre czasami coś takiego organizują np w Warszawskiej galerii Młociny. Wygląda to jakoś?

Gość Sarka
Dnia 11.12.2019 o 01:39, Gość Komi napisał:

Ja w tym roku zbytnio nie mam czasu na pakowanie :( Co myślicie o pakowaniu w galerii? Niektóre czasami coś takiego organizują np w Warszawskiej galerii Młociny. Wygląda to jakoś?

Jest to o tyle fajne, że jak pokażesz świadectwo zakupy w Młocinach (paragon) to robią to za darmo. Ja akurat trafiłam na ogarniętą panią i ładnie zapakowała :)

Gość Jadziks

o nie wiedziałam, że w galerii młociny pakują prezenty. Fajnie .mam paragony to mi to wszystko ładnie popakują  :)

Gość gość
Dnia 11.12.2019 o 01:39, Gość Komi napisał:

Ja w tym roku zbytnio nie mam czasu na pakowanie 😞 Co myślicie o pakowaniu w galerii? Niektóre czasami coś takiego organizują np w Warszawskiej galerii Młociny. Wygląda to jakoś?

Niektóre panie pakują lepiej od innych, ale zawsze ładnie 😄

Gość Wiktor

to ja chyba trafiłem w galerii młociny na tą panią co lepiej pakuje bo zrobiła to bardzo profesjonalnie. Moja dziewczyna się zdziwi bo wie że mam anty talent do pakowania. 

Gość majka
Dnia 15.12.2019 o 14:42, Gość Jadziks napisał:

o nie wiedziałam, że w galerii młociny pakują prezenty. Fajnie .mam paragony to mi to wszystko ładnie popakują  🙂

ja widziałam ostatnio to stoisko jak przechodziłam, ładnie pakowały 🙂

Gość darmek
Dnia 18.12.2019 o 13:06, Gość majka napisał:

ja widziałam ostatnio to stoisko jak przechodziłam, ładnie pakowały 🙂

ja jeszcze muszę skoczyć po ostatnie prezenty to jak tak mówisz to może podjade do galerii młociny