Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Materiały do nauki na egzamin rzeczoznawca majątkowy

Polecane posty

Gość gość

Posiadam bardzo dobre materialy zarowno do pisemnego jak i ustnego egzaminu. Całość bardzo dobrze opracowana. To co bylo nieaktualne poprawialam zgodnie z aktualnym stanem. Posiadam również notatki z kursu organizowanego przez federację, przygotowującego do egzaminu. Odkupiłam je od osoby z forum. Są tam omówione procedury. Te materiały pozwoliły mi zdać egzamin (pisemny i ustny) za pierwszym razem. Mam jeszcze opracowane procedury do 6 operatow za ktore dostalam maksymalna ilosc punktow. Dokladny opis tego co mam. Egzamin pisemny i ustny: - opracowanie które zawiera ponad 600 pytań ogólnych oraz pytania dotyczące: - podejścia porównawczego 44 pytań, - podejścia dochodowego 40 pytań, -podejścia kosztowego 45 pytań, - las i rola 89, - opłata adiacencka 14 pytań, - użytkowanie wieczyste 16 pytań. + pigułka – bardzo dobrze opracowane najważniejsze informacje ok. 110 stron - przydatne do czesci ustnej + notatki z kursu przygotowującego do egzaminu na RzM w formie skanu organizowanego przez PFSRM (w notatkach tych również omówione są procedury do operatów) + zeszyt w formie skanu - tam również są procedury do 6 operatów. + kolejne procedury do 6 operatów za ktore dostalam maksymalną ilosc punktow. +przykład procedury takiej ogólnej + podejścia – graficzne opracowania +Leksykon rzeczoznawcy Zdalam za pierwszym podejciem. Pisemny na 84 pkt a ustny 20 pkt. Kupujac te materialy nie trzeba juz niczego szukac na forum. To zbior wszystkiego co potrzebne. Więcej na o_ogloszenia@o2.pl

Gość adam

ile za to wszystko?