Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sirin

Przykro mi, kiedy partner ogląda zdjęcia innych kobiet

Polecane posty

Tak jak w temacie. Nie mogłam znaleźć nic zbyt podobnego i chciałam was forumowiczki zapytać o zdanie. Otóż robi mi się bardzo przykro, kiedy przyłapuję faceta na oglądaniu zdjęć innych "lasek" w internecie. I nie są to jakieś tam dziewczyny, po prostu zawsze ten sam schemat: ostre, wydziarane, szczupłe z dużymi biustami i nagie lub pół-nagie. Kiedy to widzę od razu zauważam różnicę między mną a nimi- a jest jak niebo i ziemia! Oczywiście rozmawiałam z nim o tym i obiecywał tego nie robić przy mnie, zapewniał, że kocha mnie najbardziej na świecie i tylko sobie "porównuje i upewnia się w tym, że ma to co najlepsze". Jakoś mi się wierzyć nie chce, a nawet jeśli miał tego przy mnie nie robić to dalej robi to bezmyślnie! Żaden artykuł na np. joemonster nie przejdzie mu koło nosa, nieraz widziałam jak szukał specjalnie takich dziewczyn w internecie... Powiedzcie mi, czy mam prawo czuć się źle? Samoocena mi spada na łeb na szyję jak to widzę..

Gość gość
Sam przeglądam Joe i napisze ci ze przeglądając takie laski to przy sexie z tobą wyobraża sobie ze bzyka się z tą na zdjęciu a wie że nigdy takiej jak na zdjęciu nie będzie mieć bo to Photoshop ale on tego nie zrozumie. Tak samo miałem, jak dziewczyna zaczęła mi się nudzić oglądałem inne żeby sobie wkręcić że mnie jara dalej bo tak na dobrą sprawę każda ma jakieś cycki piczke i d**e a z charakterem to już inna kwestia najwidoczniej mu pasuje twój

Gość gość
Jesteś głupia, widocznie to mu pasuje, gdzie znajdzie druga zakompleksiona i wpatrzoną w niego jak w obrazek?I spelniajaca wszystkie jego zboczone fantazje?

Gość gość
To zrozumiałe że ci przykro. Nie chciałabym żeby mój tak robił. Jestem atrakcyjna, ale nie w wulgarny wyuzdany sposób.

Gość gość
Kiedys mialam partnera ktory nie rozumial w czym tkwi problem. Dawno juz nie jestesmy razem. Teraz mam takiego ktory nawet nie wiem czy oglada inne kobiety. Pewnie tak. Jesli tak to ja o tym nic nie wiem. W zwiazku masz sie czuc bezpiecznie. Kazdy ma jakies swoje prywatne sprawy. Te ktore ranią partnera powinny pozostac prywatne.