Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to rozumieć...? On chce wrócić czy nie???

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, rozstalam sie 4miesiace temu z chłopakiem, obydwoje w tym czasie spotykaliśmy się z innymi... Zaczęliśmy rozmawiać...Ja bardzo bym chciała wrócić, ale on się zastanawia...Ale mówi, że nie może sobie wybaczyc, ze tak szybko znalazł inna, ze z nia sypial... I dlatego raczej nie będzie chciał, wysyła mi sprzeczne sygnały, nie wiem o co mu chodzi... Z jeden strony ma do mnie żal z drugiej pisze że on się zachował zle bo szybko znalazł inna i z nia sypial i to było nie w porządku wobec mnie... gdyby jednak wrocil..O co może mu chodzić?

Gość gość
O co wam chodzi na tym forum?My mamy swoja prywatna korespondencje na fejsie.Gdyby chciala zebym wrocil to by mi napisala a tak sie nie stalo.

Gość gość
Twój byly/obecny jest jakis dziwny. On ma do ciebie żal, ze byl z inna? Że z inna spal? A ktoś mu kazal? Po ile wy macie lat.

Gość gość
Ja właśnie nie wiem o co mu chodzi, z jednej strony daje mi sygnał że by chciał, z drugiej że nie bo spal z inna i nie może tego przecierpiec...

Gość gość
Myślę, że to moze być tylko wymówka a nawet jeśli nie.. skoro się waha to wątpię czy to by miało przyszłość

Gość gość
Nie chce wrócić, znalazł sobie wymówkę.

Gość gość
Chyba macie rację...

Gość gość
Ja źle to odbieram i się tłumacze jak głupia, i jego tłumacze...