Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ledwo widcozna kreska ,czy to już zwidy?

Polecane posty

Gość gość

Wiem,że zdania na ten temat są podzielone, ale nie daje mi to spokoju. Miesiączka spóźnia mi się 3 dzień, piersi tkliwe, bóle w podbrzuszu, po 14.00 zrobilam test .w pierwszej chwili wydawalo sie ze negatywny ale kiedy wyszłam z łazienki wyrzucić go do kosza , w jasnym świetle zobaczyłam druga ledwie widzialna kreske. Czy to oznacza wczesną ciążę?BHCG jest zbyt niskie? Czy po prostu mam zwidy , nie ma tam żadnej kreski a ja nie jestem w ciąży?

Gość gość
Może to być cień cienia i prawdopodobnie jesteś w ciąży. Wrzuć zdjęcie.

Gość gośćMania
Ja tak mialam w bardzo wczesnej ciazy. Po kilku dniach kreska byla wyrazna

Gość gość
Też miałam słabą kreskę

Gość lifeisgood
Ja miałam taka kreskę, mąż się smial, ze mam omamy... A dziś w lozeczku obok śpi półroczny rozrabiaka ;p

Gość gość
Zrob test jutro z porannego moczu.

Gość gość
Dzięki dziewczyny. Kupiłam juz test i czekam do rana ! Nie wiem czy w ogole dzis zasnę . W pierwszej ciąży też kreska była slabiutka ale nie az tak ,teraz mam wrazenie ze widzę ja tylko ja . Mało tego jestem pol roku po cc i jestem przerażona! Ps. Nie mam bladego pojęcia jak sie wrzuca zdjęcia do wypowiedzi

Gość gość
Naczytalam się, ze minimum rok po cc mozna dopiero zajsc w ciążę bo inaczej dziecko bedzie chore, albo w ogole nie donosi sie ciąży, dlatego jestem niesamowicie przerażona

Gość gość
Znam babkę ktora miala 3 cesarki rok po roku jakies 36 lat temu. Wtedy to nawet usg nie bylo i nic jej nie jest. Nie ty pierwsza i nie ostatnia. Ale zrob test rano i daj znac bo moze nie ma tematu.

Gość gość
Właśnie śmiechem żartem kobiety mają dzieciaki ze stycznia i z grudnia tego samego roku i dzieciaki są zdrowe. Ciąża ciąży nierówna,wiadomo ale mimo wszystko stres jest zwlaszcza jak sie za mocno zagłębi w internetowych madrosciach i poczyta o rozrywaniu blizn itd . Dam znać co i jak !

Gość gość
Nie widzę nawet cienia cienia . Wygląda na to ze to fałszywy alarm. Jak okres dalej bedzie sie spóźnial to powtórzę test a na razie chyba nie ma co panikowac

Gość gość
Zrób betę z krwi. będzie jasnosc

Gość gość
Ja miałam grubą krechę w zasadzie po 30 sekundach pojawiła się. Chyba inny powód jest Twojego spóźnionego okresu.

Gość gość
W pierwszej ciąży gruba krecha pojawiła mi się dopiero 7 dnia po spoznionym okresie, a w 1 dzień po spoznieniu byla blada,ledwo widoczna ,ale mimo wszystko mocniejsza niz te ktore widze teraz . Dlatego nie mam pewności czy zwariowałam czy po prostu beta jest tak niska na tym etapie

Gość gość
Ja miałam cień cienia dzień po spodziewanej miesiączce, teraz mam już 2 miesięcznego synka i wychodziło z badań, że owulację mialam z tydzień później niż powinnam i dlatego. Pierwsze dziecko w dzień spodziewanej miesiączki i kreska dużo wyraźniejsza, owulacja dokładnie w terminie, bo mierzona.