Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nieszczesliwa.

Polecane posty

Gość gość

Witam was,pisze tu poraz pierwszy w życiu. Nie po to by słuchać wulgaryzmy lecz porady. Przechodzę do rzeczy... Jestem w związku małżeńskim od niespełna roku,oczywiście z mężem jesteśmy dobre kilka lat razem. Nigdy nie myślałam o zdradzie lecz pojawił się On... Dalszy kuzyn mojego męża,którego nigdy nie lubiłam... Do pewnego momentu. Kiedyś poszliśmy wszyscy na piwo,złapałam z nim dobry kontakt,on do mnie wiecznie wypisywał,że mu się podobam,że mnie kocha. Na początku to był zwykły flirt, później na kilka miesięcy urwałam z nim kontakt,aż do tego dnia... Dodam,że mieszkamy w jednej wiosce,bardzo blisko siebie. Codziennie na siebie wpadamy. Pewnego dnia spotkaliśmy się i stało się... Wiecie o co chodzi. Nie chcę niszczyć małżeństwa,ale nie mogę przestać myśleć o tamtym mężczyźnie. Ciągnie mnie do niego,codziennie,rano,wieczorem myślę tylko o nim. Pomóżcie,doradzcie mi coś. :-(

Gość gość
ZAPOMNIJ. Wyjedz z mezem na spa i zapomnij.

Gość gość
Tylko to nie jest proste. Myślami i tak jestem przy nim chociaż staram się jak mogę.

Gość gość
Woda egzorcyzmowana. Pij ją i zapomnij o kochanku. Idź do Spowiedzi Św i wyspowiadaj się ze zdrady.

Gość gość
Nie wchodz w to juz nigdy, bo maz sie domysli i zadecyduje za Ciebie. Biegaj, kup psa, wyzywaj sie az do padniecia i spij, nie badz sama, rob wszystko tylko z mezem, wtedy nie bedziesz miala czasu na mysli o nim.

Gość gość
Gryzie mnie sumienie. Powinnam przyznać się mężowi?

Gość gość
Jak najczesciej wyjezdzaj z mezem, teraz sa zwiedzania miast, podroze po winnicach.

Gość gość
Tylko mój mąż pracuje w delegacjach,wiecznie go nie ma w domu. To mi nie ułatwia sprawy:-(

Gość gość
Nigdy sie nie przyznawaj a nawet zaprzecz gdyby bylo trzeba. Rozwalilabys ostatecznie swoje malzenstwo.

Gość gość
To w koncu zaplanuj wolne, jak jest po delegacjach, po co macie tkwic w domu, kiedy mozesz wpadac na niego. Unikaj tego.

Gość gość
Dziękuję Wam bardzo za wypowiedzi. Spodziewałam się krytyki,ale widzę,że nie każdy tylko ocenia a potrafi również doradzić. Jeszcze raz dziekuje.

Gość gość
Szukaj wspolnych z mezem wycieczek, spedzicie inny czas razem.