Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pommmpek

Powiększone piersi

Polecane posty

Hej Tak się zastanawiam, dlaczego niektóre kobiety powiększają sobie piersi ?? Czy jest to tak dla nich aż tak istotne ?? robią to dla siebie, a może dla faceta ?? co myślicie/ jakie macie zdanie o takich paniach ??

Gość Kobieta taka jak ja
Hehehe pommpek tylko Ci cycki w glowie;-) Wiesz, mysle ze to jest kompleks podobny do tego jaki wy Panowie macie ;-) odnosnie malego lub chudego czlonka:) Tak samo jest z kobietami;-):P Piersi sa atrybutem kobiecosci;-):)wiec kiedy sa male to chce sie miec je wieksze,byc moze po to by wabic mezczyzn ;-)a byc moze poczuc sie bardziej kobieco;-) To juz zalezy od kobiety:)od jej podejscia;-) A moze dlatego ze wy mezczyzni lubicie biusciaste....hehehe:P

no wiem ale mysle tak sie zastanawiam po co np powiekszac b na c ?? wielkosc piersi nie ma az takiego znaczenia na wplyw zycia seksualnego

a wielkosc penisa to juz chyba raczej inna bajka :D to tak jak np wkladanie pocisku karabinowego do armaty :D no nie wystrzeli :D a wyglad piersi ma raczej znaczenie estetyczne i wplywa na bodzce wzrokowe Piszcie ;)

Gość gość
Piersi się zmieniają z wiekiem. Kobiety karmią dzieci. To zmienia ich wygląd i to jakie są. I rozumiem operacje w tym zakresie. Są elementem kobiecości. Na pewno każda kobieta inaczej do tego podchodzi. Ale ja nie robiłabym operacji ze względu na kogoś, a na siebie. I owszem mają duże znaczenie erotyczne (co też zależy od kobiety).

Gość Kobieta taka jak ja
Pommpek Ja moge Ci napisac jak to wyglada z mojego punku widzenia;-) Nigdy nie myslalam o operacji plastycznej,bo tego nie potrzebuje;-)ale pamietam ze jak bylam mlodsza to chcialam miec wiekszy biust;-)a to dlatego ze;-)....patrzylam na plakat Sabriny;-) ktory wisial na scianie w moim pokoju;-).....i jeszcze ta piosenka "Boys ,boys,boys" ;-) ktora sobie nucilam pod nosem...hehehe https://youtu.be/XcEJ0H8mE9Y to wtedy zamarzylam o duzym biuscie;-):P Nie z proznosci tylko w kwestii dojrzewania;-) Mysle ze ten etap zycia jest wazny i kazdy z nas obserwuje swoje cialo;-)...ale to geny odpowiadaja za wielkosc no i cala gospodarka hormonalna;-) Dzisiaj juz o tym nie marze ;-)bo mam miseczke C,wiec uwazam ze jest ok;-):):P ale zdaje sobie sprawe ze cialo sie zmienia i mam ta swiadomosc...wiec dobrze jest dbac o biust masujac i wcierajac balsamy ujedrniajace.;-)

hahah beyonce mialas plakat sabriny w pokoju ?? :D huahauhu pamietam te plakaty i jeszcze byla samanta fox :D hihihi one byly na topie we wczesnych latach 90 :D beyonce to nie na czasie bylas :D huahuha pamietam jak u jednego 'typa' wisialy te plakaty on mial o kilka lat starszego brata :D haha i kiedys w odwiedziny do nich wybrala sie wychowawczyni a tam w pokoju wyeksponowane na plakatach: samanta fox i sabrina :D

Gość jak mi sie chce srać
pommmpek wczoraj nie kobiety powiększają piersi tylko głupie puste cípy

Gość Kobieta taka jak ja
Pommpek Mialam rozne plakaty ; Michaela Jacksona,Janet Jackson,Madonna,George Michael,Paula Abdul,Mariah Carey,Whitney Houston;-)Salt'N'Pepa...Samante fox tez mialam...hehehe wtedy takiej muzy sluchalam:P;-):) wiecej zagranicznej niz polskiej;-) To byly dobre czasy jak sie gazety Bravo i popcorn kupowalo:D:P;-) czasem tez od kogos dostalam albo na wymiane...hehehehe A Ty pommpek jakie plakaty miales?;-)

Gość brzydka bajka o księciu
Kobieta taka jak ja wczoraj durne baby tak mają

Gość gość
pommmpek dziś baby są durne, naoglądają się TV a potem myślą że porządnego faceta na cycki złapią, a tylko patalogie przyciągają i przegrywów, co za tępe dzidy

Gość Kobieta taka jak ja
Dobra pommpek ja ide spac. Dobranoc:)

no wlasnie tez mi sie tak wydaje szczerze to jak kobieta by mi sie bardzo podobala to nie ma to dla mnie znaczenia jakie ma piersi itp, jestem wstanie wszystko zaakceptowac hmmmm moze to tylko swiadczyc o zakompleksieniu danej osoby i tak mi sie wydaje ze to nie tylko np o piersi chodzi ale ogolnie o takiej tendencji

beyonce ja mialem malo plakatoww moze jakis motocykl, albo samochod ci wykonawcy byli popularni na poczatku lat 90 wiec Ty masz jakies 35 lat albo wiecej cos nasciemnialas nas bo pamietam te gazety i kiedy one sie sprzedawaly :D hahah poczatek lat 90 :D

gość dziś hmmm mam troche podobne myslenie one tym aby przyciagaja podrywaczy i *****czy a pozniej placz ze ja zostawil albo wykorzystał tak jak tez wczesniej napisalem mysle ze takie osoby sa sklonne do kompleksow i moze nizszej samooceny i tu nie chodzi i piersi i ich powiekszanie ale ogolnie :D