Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałbym zapytać o pewną dziewczynę, czy jakaś kobieta poda email?

Polecane posty

Gość gość

Czy jakaś kobieta poda mi e-mail, bo chcę zapytać o pewną dziewczynę. Prawdopodobną jej charakterystykę, ale boję się wrzucać tutaj na forum. Nie umiem jej rozpracować.

Gość gość
Czyli boisz się, że ta dziewczyna to tu przeczyta? Czy że ktoś będzie się pod nią podszywał? W sumie racja. Kurcze, chciałabym poznać tę historię, ale jestem za leniwa i nie podam Ci maila. Poza tym na pewno bym źle doradziła. :)

Gość gość
Boję się, że to przeczyta lub ktoś mi znany. Ja napiszę z e-maila zaczynającego się na k. Jeżeli ktoś zechce napisać e-mail. Najlepiej jak zgłosi się ktoś w wieku 23-29 lat, ale starsze i młodsze osoby tez mogą spróbować mi rozpracować tę dziewczynę :)

Gość gość
Inaczej to zrób. Sam stwórz maila i niech do Ciebie piszą. Takiego maila na jedną okazję. Szkoda, że nie wrzuciłeś w pierwszym poście, bo teraz będzie mógł ktoś się podczepić. Choć kto tam wie. Ja to ta leniwa. Idę spać. Powodzenia.

Gość gość
Hej pisz :) patrycjarosiak25@interia.pl :)

Gość gość
ok, napisalem, bede rano pisal o co mi biega

Gość gość
Ej mialo byc patrycjarosiak25@onet.pl pisz na ten meil . przepraszam wskoczylo ze slownika , znaczy zamienilo mi.. Pisz na ten.meil rano