Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aann123

Zakochałam się w starszym

Polecane posty

Gość aann123

Witam :) mam 20 lat ostatnio zaczęłam pracę w sklepie poznałam tam mężczyznę w wieku 30 lat , który okazał się byc kolegom mojego wujka , od słowa do słowa , przez żarty , na początku cały nasz kontakt opierał się na luźnej relacji , jednego dnia zapytał mnie o nr tel. i podałam, później długi czas pisaliśmy sms-y aż w końcu zaproponował spotkanie ( bardzo dobrze się dogadujemy). Na spotkaniu przytulaliśmy sie a na następnych już całowaliśmy ( nigdy nie doszło między nami do czegoś wiecej ) . Zakochałam się w nim po uszy :) Niestety problem pojawia sie kiedy przychodzi z kolegami do sklepu , oczywiście udaje jakby nic nie było między nami.. tłumaczy mi to tym ze nie chce robic mi problemów. Dodam też ze miał żone i ma dziecko w wieku 9 lat z ktorym widuje sie raz na jakis czas ale absolutnie mi to nie przeszkadza :) Czy ma to jakąs przyszłośc ? warto próbowac?

Gość gość
i tak w to wejdziesz (bo jesteś jeszcze młoda i głupia) więc po co pytasz za 5-10 lat to by taki cwaniaczek z dzieckiem w zanadrzu nie miał u ciebie zadnych szans bo byś mentalnie dojrzała, no chyba ze groziłoby ci staropanieństwo wtedy mogłaby ci się włączyć desperacja, a desperatki to już biorą każdego, nawet totalne dno, byle by tylko był, ale jako młoda 20stka to raczej desperatką jeszcze nie jesteś