Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem s synem

Polecane posty

Gość gość

Witam mój syn ma już 25 lat, a dotąd jeszcze nie miał żadnej dziewczyny. Podejrzewam też, że nigdy się z żadną nie całował, ani nie odbył jeszcze swojego "pierwszego razu". Zaczynam się zastanawiać czy może nie jest gejem? Jak mam się o tym dowiedzieć, bo zapytać się o to wprost jest mi głupio. doradzicie?

Gość gość
Czasem może mieć inne poglądy może zmotywuj go do uczestniczenia w kościele katolickim chłopak ma inne zainteresowania jako matka powinnaś zapytać go.

Gość gość
moze jest bardzo niesmilay, zakompleksiony? nie ma stulekji np?

Gość gość
może ma siurka jak paznokieć ?

Gość gość
14.25 Za to ty masz kurzy mozdzek.

Gość gość
Pamiętaj że matczyna motywacja jest jak skarb takie masz syna że nie widzi dla siebie nikogo może warto spróbować w kościele go odnaleźć.

Gość gość
Ty masz problem z glowa a nie z synem. To nie twoja sprawa, jak wyglada zycie intymne twojego doroslego syna.

Gość gość
Wydaje mi się, że dobrze go wychowałam. Zawsze mógł liczyć na moje wsparcie. Gdzie popełniłam błąd?

Gość gość
Glupie i nudne prowo, ziew, ziew.

Gość dodam jeszcze do dziś 14 25
i stulejkę a pod nią hodowle serka napletańskiego kanapkowego

Gość gość
Może byłaś nadopiekuńczą matką. Starałaś się uchronić go przed całym światem, nie puszczałaś na dyskoteki, pewnie bardzo rzadko wychodził gdziekolwiek z kolegami, miał bardzo mało koleżanek, albo w ogóle tyle co z klasy ze szkoły. Po ukończeniu 16 roku życia nadal to Ty kupowałaś mu bieliznę, a na większe zakupy i tak chodziłaś z nim i mu wybierałaś/doradzałaś przez co nie nauczył się zbytnio samodzielności. Obstawiam, że na 90% jest maminsynkiem, zamkniętym w sobie i zakompleksionym chłopczykiem. Jeśli jeszcze mieszka z tobą, to możesz być przekonana, że wnuków się za szybko nie doczekasz no chyba, że wydarzy się jakiś cud i przyprowadzi jakąś dziewczynę. Tylko wtedy nie wybrzydzaj, że ona do niego nie pasuje, że jest taka czy inna. ciesz się, że w ogóle jakąś znalazł.

Gość gość
Z tego chłopaka juz nic nie będzie

Gość gość
gość dziś Coś w tym jest. Matka mojego kolegi ze szkoły średniej taka była. Facet ma teraz 30 lat i faktycznie jest gejem.

Gość gość
Autorko nie wnikaj z kim się spotyka twój syn. Nawet jeśli jest to inny facet musisz to zaakceptować-takie czasy.

Gość gość
Babka ma rację. W tym wieku i nigdy nie spotykał się z dziewczynami to nie jest normalne. Może rzeczywiście jest gejem ale to już lepsze niż miałby skończyć jako kafeteryjny prawik :D Już lepiej żeby był gejem :D

Gość gość
Lepiej, że jest gejem niż miałby dać się oszukać jakiejś zakłamanej suce.

Gość gość
Możesz to w dość prosty sposób sprawdzić. Gdy będziecie oglądać razem telewizję i zobaczysz na ekranie jakiegoś przystojnego faceta, powiedz na głos: "Jaki ładny chłopak" albo "Ale fajny mężczyzna" i obserwuj jego reakcję.