Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem smutna...

Polecane posty

Gość gość

Zgodziłam się pomóc starszej osobie po wypadku, w trakcie rehabilitacji. Chodzi o takie codzienne czynności. Zrobiłam to z ludzkiej życzliwości. Niestety ten człowiek zupełnie tego nie docenił. Te kilka naszych spotkań sprawiło, że moja samoocena, pewność siebie, odwaga, poczucie własnej wartości skutecznie poleciało w dół. W brzydki sposób powytykał mi wiele przykrych dla mnie rzeczy. Raz był dla mnie bardzo miły żeby za chwilę wbić mi szpilę. Do tej pory nie potrafię zrozumieć dlaczego zostałam potraktowana w taki niegrzeczny sposób i jest mi bardzo przykro.

Gość gość
pewnie ty jego nie szanujesz

Gość gość
Jak to nie szanuję? Skąd taki osąd? Nawet nie znasz dokładnej sytuacja.

Gość gość
To może jakiś przykład? Zapytałam się co z jego rodziną, dlaczego się nim nie opiekują. No i się zaczęła przemowa ze złośliwymi przytykami. Powiedział mi, że córka jest daleko za granicą... No to powiedzmy, że jest jakoś zrozumiałe. Natomiast syn pracuje na poważnym stanowisku, ma odpowiedzialną pracę i po prostu mało czasu. I tutaj uwaga... Nie to co ja z moim mało absorbującym zajęciem. :o I generalnie z żoną zajmują się dwójką dzieci i kazał mi zrozumieć jak to jest bo przecież ja nie mam dzieci i nie będę ich miała... W tym momencie znowu niegrzecznie wytknął mi moje problemy ginekologiczne, o których wiedział. :o Zrobiło mi się przykro. Tymczasem co widzę na pewnym popularnym portalu społecznościowym? Jego syn z żoną co chwilę wyjeżdżają sobie na jakieś wczasy, wakacje... nie rzadko za granicę, a to jakieś imprezy dla rodzin, a to coś... :o Czy tak się traktuję osobę, która zrobiła coś od siebie? :o