Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość aneczkusiapl

Homofhobic

Polecane posty

Gość aneczkusiapl

*Hetero (Hm nie lubię reklam gdzie się przedstawia że homo są szczęśliwsi a hetero gorsi i mają nieudane związki. Moim zdaniem ty to ty. Każdy zasługuje na szczęście. (w hetero jest tak że po z przyjaciela przechodzi się na miłość. Więc dobry przyjaciel i wierny przyjaciel to dobry przykład na męża. Bo po małżeństwie z miłości zostaje, przyjaźń). W hetero zależy, przyszłość. I natura ludzka jest się rozmnażać oraz przedłużenie gatunku ludzkiego. Jak nie chce się dzieci to nie..nikogo nie zmuszam. homo nie mogą się rozmnażać (prócz adopcji)..a w homo może być podobna miłość..może być zdradliwa i nie trwała (rzadkie jest: trwała miłość) i szczęśliwa z dobrym zakończeniem. I nie każdy związek hetero jest nudny bo kto niby nie zna takich anime jak mirai nikki gdzie występuje yuno x yukki oraz gry Yandere simulator? ale wiecie co? Ostatecznie uważam że wszystko zależy od was. Sposobu życia i osobą jaką się jest. Ostatnio jak usłyszałam, że z homo trzeba się urodzić czy też przychodzi do nas genetycznie. To chciałam się ciąć mydłem i skoczyć z krawężnika. Bo homo to nie choroba. Jeżeli chodzi o genetykę to dziedziczymy tylko wygląd ( Biały mak się rozmnożył z czerwonym: powstały z niego 2 czerwone maki zatem, następne (2 maki) pokolenie maków będzie czerwone. A trzecie tym białym) ale genetyka to nie Orientacja. My sami po czasie decydujemy. Ponieważ dziecko nie wie co to miłość, dopiero co najwyżej nastolatek może o tym zadecydować sam. Jak kogoś moje zdanie śmieszy..proste nie komentuj. Proszę zachowuj kulturę, bo ja toleruję osoby tolerancyjne i nietolerancyjne. Bo każdy znasz stanowi społeczeństwo. W polsce panuje prawo słowa, możecie się ze mną co najwyżej nie zgodzić ale to tylko Moje Zdanie i błagam nie obrażajcie, nie hejtujcie mnie. Nawet jeżeli wam coś nie pasi, ani jakiś podpunkt. Każdy z nas zasługuję na miłość. I sam o tym decyduje.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować