Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziecko ? Teraz ?

Polecane posty

Gość mlodamama29
Autorko to czekamy na newsa :) co i jak

Gość gość salomea
Możliwe że krążek ma mało hormonów ale wg mnie antykoncepcja w dzisiejszych czasach jest 100% pewna. Ja przykładowo biorę belarę od lat są to pigułki tez o niższej zawartości hormonu. Podstawą jest to żeby brać pigułki regularnie. Może autorka po prostu po udanym sexie założyła krążek po dłuższej przerwie niż 3 godziny??I to jest efekt zajścia w ciążę. Z belarą jest podobnie tylko ze tu trzeba przyjąć tabletkę do 12 godz. Jeżeli przerwa jest dłuższa to niestety należy się dodatkowo zabezpieczyć prezerwatywą.

Gość gość
Oj gościu, wcale tak pięknie nie jest. Sama brałam pigułki regularnie i zaszlam w ciążę. Niby zmiana klimatu, egzotyczne wakacje... brałam tabletki do połowy ciąży nie domyslajac się nawet, że zaraz będę mamą. To są rzadkie przypadki, ale są, nie ma 100% pewności jeżeli się wspolżyje.

Gość gość weronka
No nie wiem jak to jest do końca ale faktycznie antykoncepcja brana regularnie nie powinna zawieść. Z mojego punktu widzenia tak mogę powiedzieć.Natomiast mam koleżankę która też brała jak jej się przypomniało i to miało odmienny skutek .Dziś ma dziecko ;-) A tu mozna poczytac http://antykoncepcjanamiare.pl/od-czego-zalezy-skutecznosc-antykoncepcji-hormonalnej/

Gość gość
Co lekarz powiedział ?

Gość gość
Ciąża, początek 5 tygodnia. Zarodek prawidłowo ułożony, natomiast serca jeszcze nie widać.

Gość dociekliwa_90
No to gratulujemy i życzymy dużo zdrówka. :)