Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ludzie robia jeszcze wesela w remizach strazy?

Polecane posty

Gość gość

Kiedy bylyscie ostatni raz na takim weselu? Ja sobie juz nie wyobrazam. Nie wiem ile wychodzi taniej, ale ile trzeba pilnowac i zalatwiac.

Gość gość
U nas w małym miasteczku 19 tys mieszkańców akurat ta sala jest najwieksza i bardzo ładnie wyremontowana klimatyzacaj, sala na 200 osób i tam jest wiele wesel jest ładnie udekorowana a catering sie wtedy zamawia w innej firmie nie wiem czy drogo wychodzi

Gość gość
Pierwsze slysze :D to juz chyba nie te czasy, zeby decydowac sie na taka scenerie :D ostatnio bylam na weselu przyjaciolki pod Warszawą w lokalu Astoria. Bylam mile zaskoczona tym, ze zaledwie kilkanascie km od stolicy jest taka zaciszna i ladna miejscówka :) Wesele oczywiscie udane, najbardziej podobalo mi sie jedzenie- pyszna polska kuchnia.

Gość Mama 2 plus 2
Robią :D na ostatnim takim byłam w te wakacje ;)

Gość gość
Ja byłam na weselu w remizie 3 lata temu.

Gość gość
Byłam na takim weselu jakieś 7 lat temu- szczerze mówiąc wyszliśmy około 23. Nie mam nic to remiz, ale ta była dramatyczna- smród stechlizny, okropne jedzenie, mimo że środek lata, to padał deszcz kilka dni i było tam zimno i wilgotno

Gość gość
Moda wraca. Ja jakbym robila teraz wesele to tylko remiza. Wszelkie goścince, hotele i zajazdy sie juz przejadly.

Gość Ulka4
Sale weselna na pewno trzeba ladnie przystroic. Wiem, ze tutaj https://www.dodatkiweselne.pl/ mozna znalezc bardzo ladne dekoracje. Takie sie przydadza. Najlepiej duzo wczesniej zastanowic sie, jak chcemy, by wygladala nasza sala i kupic odpowiednie dekoracje. Jak przystracjacie swoja sale?

Gość gość
Oczywiście że robią w remizach. Tylko nie jest jak kiedyś kucharka. Teraz biorą firmy które przygotowują sale stoły i catering. Ta firma po weselu również sprząta.

Gość gość
11:37 - tak, zgadza się. U mnie byla dramatyczna kucharka ale remiza sama w sobie spoko. Dzisiaj rez bym wziela remize ale z kateringiem.