Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Siemanollo

Wspomnienia z okresu ciąży

Polecane posty

Gość Siemanollo

Hej hej :-) Napiszcie jak przechodziłyście wszystkie trymestry ciąży. Który był najgorszy? A może któraś z Was misła jakieś nietypowe objawy? Jak sie czułyście itd itp Pozdrowionka :-)

Gość gość
W ciazy zawsze mammega katar. Pierwsza ciaze znioslam rewelacyjnie, druga to tragedia, cala przelezalam. Polog to byla istna masakra

Gość Mlodamama29
Co prawda nie urodzilam jeszcze ale jestem na finishu i powiem ze ciąże wspominam całą super. Pierwszy trymestr wiadomo wymioty i tp ale ja sobie tak to tlumaczs ze tak misi być :) natura... ostatni teraz miesiąc jest spoko ale.męczą troche objawy przepowiadajace poród tak to spoko . Ciąże wspominam jako najlepszy etap poki co w moim zyciu ¢❤

Gość gość
Ogólnie wspomnienia mam dobre, szczególnie z pierwszej ciąży, chyba najszczęśliwszy czas w moim dotychczasowym życiu, ten magiczny stan oczekiwania :) Co do jakiś fizycznych objawów...to zdecydowanie najgorsza końcówka, choć w drugiej ciąży ciężki też był pierwszy trymestr...ale tragedii nie było, najważniejsze że nie trzeba było całą ciążę leżeć :)

Gość gość
Ciąża wzorowa, zero problemów ani razu nawet nie zwymiotowałam:) wspominam wspaniale.

Gość gość
Miałam zgagę i tyle.

Gość gość
Wymioty 4 miesiace, schudlam 7 kg. Strasznie zle zamopoczucie, szczegolnie jak wstwalam rano do pracy i od razu zaczynały się mdłości. Druga ciaza juz lepiej, mdłości ale bez wymiotow. Ogolnie teraz po czasie patrze na ten okres z sentymentem ale nie byl on łatwy.