Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam mały problem ze swoją przyjaciółką i za bardzo nie wiem co mam z tym zrobić

Polecane posty

Gość gość

Chodzi o to, że mam przyjaciółkę, którą znam od lat, jako, że ona jest ładną dziewczyną i lubiłem z nią spędzać dużo czasu, bo jest fajną dziewczyną, to kiedyś zaproponowałem jej, żebyśmy byli parą, niestety odmówiła, powiedziała tekst typu, że jestem fajny, ale będziemy tylko przyjaciółmi, no dobra skoro tak no to nie wracałem więcej do tego tematu i uszanowałem jej decyzję. Przez ten czas chodziliśmy wspólnie na imprezy no i próbowaliśmy kogoś poznać, no jako, że mi udało się znaleźć tydzień temu dziewczynę, to u niej było gorzej, tzn. duzo chłopaków do niej zagadywało, ale żaden nie przypadł jej do gustu, no i wczoraj ona bardzo chciała, żebym do niej przyszedł, no ok nie widziałem problemu, przecież nei raz u niej byłem, coś tam pogadalismy jak zawsze no i ona w pewnym momencie postanowiła mnie od tak o pocałować i nie mam tu na myśli zwykłego przyjacielskiego pocałunku w policzek, tylko pocałunek z języczkiem, trwało to może z 15-20 sekund, no bo zamiast prawidłowo się zachować i ją odepchnąć to uległem i dałem się wciągnąć, może i było fajnie, ale w trakcie uświadomiłem sobie, że przecież mam dziewczynę od niedawna bo od niedawna, ale mam, więc musiałem ten pocałunek przerwać, zapytałem jej się co ona wyprawia to powiedziała mi, że ona tak naprawdę to mnie kocha i to ja jestem dla niej ideałem. Nie wiem co robić, bo jak pisałem ona naprawdę mi się podoba i jest ładna, pisałem, że proponowałem jej chodzenie, ale wtedy odmówiła i teraz jest dla mnie sytuacja bardzo niezręczna i nie wiem co mam robić.

Gość gość
Pies ogrodnika... Gdyby Cie kochała to juz dawno bylibyscie para. Ona jest zadrosna o nowa dziewczynę bo chce byś tylko ja wielbil.

Gość gość
22:07 pierdoła zciebie jakiś skoro masz dziewczynę

Gość gość
Gdyby córka miala urodę po tobie a inteligencję po matce:) zabawna krzyżówka by byla:/młoda matka przytyje, będziesz seksić się z chlopcami;)

Gość gość
Jest tylko jeden sposob zeby sprawdzic czy ona rzeczywiscie sie zakochala czy po prostu chce pogonic twoja dziewczyne i nadal trzymac cie w friendzone :D Zacznij udawac, ze znow jestes wolny i patrz na reakcje, jak niedlugo zacznie cos krecic ze " potrzebuje czasu" itd bla bla to masz odpowiedz.

Gość gość
Idź do diabła i jej każ podpisać krwia:p jak planowales:p

Gość gość
22:17 No dobrze, a jak po mimo tego nadal będzie zakochana i nadal będzie sobie pozwalać na takie akcje z calowaniem ?

Gość gość
Mówisz jej, że miała swoją szansę i jej nie wykorzystała, a ty masz dziewczynę. Możecie się kumplować, ale nic więcej.

Gość gość
Tak jak ktoś wcześniej napisał: pies ogrodnika. Jak można było, to nie chciała ale jak zobaczyła, że Ty się z kim wiążesz, to nagle chce, bo niby wielce zakochana... Daj spokój.

Gość gość
Dokładnie pies ogrodnika, jesteś jej kołem zapasowym

Gość gość
Krótka informacja: lost chance. Kropka. Nie dawaj sobą pogrywać.